Відмовлено Нуль реакцій на слова ГС/ЗГС Неоф. та розробника гри / клан DDTMS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
141
Реакції
1,634
Бали
96
1. Нікнейм гравця: клан DDTMS та гравець #5280
2. Особистий нікнейм: Тревіс Хард
3. Клан порушника: ddtms
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Squeeze
5. Суть скарги:

Перше звернення було до розробника гри Міши Головченка, до якого ми звернулись з проблемою, що клан DDTMS не одноразово кидає терку в 1-2 людини, після чого заходить 15 людей. Після нашого звернення, клан був покараний за причиною: тут

Друге звернення ми робили через пару днів після цього до ЗГС Неоф., на що ми отримали відповідь, що гравці були попереджені за це неодноразово . тут (Що вже дає зрозуміти, що клан не буде робити більше подібних дій)

Але сьогодні сталася інша ситуація, я стояв кидав терку DDTMS, для того щоб відіграти її коли мої соклани на страйк болі, хтось просто афк чекає (це можна легко перевірити по логам наш актив клану), але після мого натиску проходить 5 секунд, і DDTMS кидає терку BARISSTA. тут Що дає одразу зрозуміти, що гравці цього клану максимально чхали на правила серверу, і на слова вищого керівництва!

Прикріпляю тут відкат після того, як клан DDTMS кинув територію BARISSTA, таким чином я вирішив перевірити в скільки людей взагалі кидається територія, і що не дало мені ніяк здивуватися, що там було лише 2 людини, а в мережі не було 5 людей як потребує система! тут
Таким чином гравець Юрий Парасоля #5280 порушує правило битви за територію:
2.22. Заборонено використовувати скіни та аксесуари, які надають перевагу та тварин. | Попередження
Прикріпляю загальне правило битви за територію:
1.11. Для початку битви за територію потрібно мати в он-лайні клану мінімум 5-ох гравці з обох сторін (атакуюча та яка обороняється) - системно.

Хочу щоб ГС/ЗГС неоф перевірили особисто відкати гравців DDTMS, які приймали участь за сьогодні з кланом BARISSTA з обох сторін, тому що відчуття спадає на те, що там просто злив територій, а відчуття тільки після того, що коли сьогодні грали Squeeze VS Barissta, то гравець з клану DDTMS спеціально ДБшив гравців Squeeze для переваги іншому клану. тут

Просимо відреагувати серйозно до цієї ситуації, і ввести правило:
Щоб при тому як кинути територію, на ній стояло не менше 5 осіб з клану!

6. Докази (скріншот/відео): надав в скарзі
7. Дата порушення: 23.08.2024

Евеліна Мартінс

ЗГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,141
Реакції
5,200
Бали
253
Вітаю,зараз надам вам розгорнуту відповідь сприводу цієї жб.
Перше звернення було до розробника гри Міши Головченка, до якого ми звернулись з проблемою, що клан DDTMS не одноразово кидає терку в 1-2 людини, після чого заходить 15 людей. Після нашого звернення, клан був покараний за причиною

Ваше звернення було успішно отримано, і ми оперативно відреагували на нього. Після того, як ми видали покарання клану, протягом трьох днів проблема була повністю вирішена.
Але сьогодні сталася інша ситуація, я стояв кидав терку DDTMS, для того щоб відіграти її коли мої соклани на страйк болі, хтось просто афк чекає (це можна легко перевірити по логам наш актив клану), але після мого натиску проходить 5 секунд, і DDTMS кидає терку BARISSTA. тут Що дає одразу зрозуміти, що гравці цього клану максимально чхали на правила серверу, і на слова вищого керівництва!

Відповідно до правил нашого сервера, для початку битви за територію необхідно, щоб у кожному з кланів (атакуючому та обороняючому) було мінімум 5 гравців онлайн. Це вимога системи.
Хочу зазначити, що клани не можуть обійти цю систему, оскільки Головний Тестер вже виправив цей баг після вашого звернення.
Таким чином, покарання за це порушення у правилах сервера не передбачено, і цей баг більше не існує.
Прикріпляю тут відкат після того, як клан DDTMS кинув територію BARISSTA, таким чином я вирішив перевірити в скільки людей взагалі кидається територія, і що не дало мені ніяк здивуватися, що там було лише 2 людини, а в мережі не було 5 людей як потребує система!
У гравців була потрібна кількість людей в мережі, та обійти систему не можна.
Таким чином гравець Юрий Парасоля #5280 порушує правило битви за територію:
2.22. Заборонено використовувати скіни та аксесуари, які надають перевагу та тварин. | Попередження
Прикріпляю загальне правило битви за територію:
1.11. Для початку битви за територію потрібно мати в он-лайні клану мінімум 5-ох гравці з обох сторін (атакуюча та яка обороняється) - системно.
Перейдемо до цього, переглянувши відкат від гравця Юрий Парасоля #5280 скін був надягнут ненавмисно, після бізвару гравець забув змінити скін.На момент початку битви рахунок вже був 2:0 на користь іншого клану, а гравці з клану BARISSTA загинули самостійно. Це свідчить про те, що скін не надавав жодних переваг, оскільки жодного вбивства з цього скіну не було зафіксовано. У відкаті гравця видно, що він не зробив жодного вбивства, перебуваючи в цьому скіні, і після цього він згадав про правила та змінив свій скін.
Таким чином, не було порушення правил, яке б вплинуло на результат битви.

1724508899326.png

Просимо відреагувати серйозно до цієї ситуації, і ввести правило:
Щоб при тому як кинути територію, на ній стояло не менше 5 осіб з клану!
Це є в правилах Битв за територію, тому необхідності додавати ще, немає.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі