Відмовлено Ну окей да, де в правилах зазначено це, процитуйте будьласка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Свят Архангел
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Ну це просто смішно, мало того що людина убила мене на зльоті, я писав адміністраром неодноразово які там були щоб провірили скаргу, ну типу, який сенс його заджати на час-два, якщо його відразу непокарають за його порушення правил і у нього буде можливість отримати майно так і якщо він його злове зайнявши моє місце у чергі, убивши мене, воно в нього і залишится. Виходить можно убивати поки адмінів немає і все буде добре? Так і довіршенію маразма, мені ще і відмовив цей хлопа, бо йому відео треба, ну взагалі класс, він порушив правила і навіть покарання не оримав. Де у правилах зазначено що треба тільки відео? На скріншотах достатньо доказів на його порушення і підтвердження моїх слів, чи я сам себе убив по логікі цього адміна і обдурив системне меню кинувши розшук на невину людину? бо ну я хз, як ще зрозуміти те що мені відмовили???. Якщо з моєї сторони якась провокація була або він робив просто самозахист, то хай надасть також докази, або в ответ на мене кидає жалобу якщо я все це брешу і вигадав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-на-зльоті.323201/#post-1302949
  5. Дата походження:08.09.2025р.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Недостатньо доказів для розгляду вашої скарги, надайте відеодокази аби можна було об'єктивно розглянути вашу скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі