Pandusss18
Отаман
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 81
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Свят Архангел
- Особистий нікнейм: Пандус Діксон
- Суть скарги: Ну це просто смішно, мало того що людина убила мене на зльоті, я писав адміністраром неодноразово які там були щоб провірили скаргу, ну типу, який сенс його заджати на час-два, якщо його відразу непокарають за його порушення правил і у нього буде можливість отримати майно так і якщо він його злове зайнявши моє місце у чергі, убивши мене, воно в нього і залишится. Виходить можно убивати поки адмінів немає і все буде добре? Так і довіршенію маразма, мені ще і відмовив цей хлопа, бо йому відео треба, ну взагалі класс, він порушив правила і навіть покарання не оримав. Де у правилах зазначено що треба тільки відео? На скріншотах достатньо доказів на його порушення і підтвердження моїх слів, чи я сам себе убив по логікі цього адміна і обдурив системне меню кинувши розшук на невину людину? бо ну я хз, як ще зрозуміти те що мені відмовили???. Якщо з моєї сторони якась провокація була або він робив просто самозахист, то хай надасть також докази, або в ответ на мене кидає жалобу якщо я все це брешу і вигадав.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-на-зльоті.323201/#post-1302949
- Дата походження:08.09.2025р.