Зачинено Ніка Адамс / Халатне відношення до посади.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм адміністратора: Ніка Адамс
2. Особистий нікнейм: Бавікс Набанов
3. Суть скарги: почнемо з того, що нам запропонували мп з неофами, ми були згодні, виїхали до НПУ Дніпра як нам казав Владислав Прокопенко. Приїхали, нас вилікували, потім ми поїхали до псих.лікарні, Назар Боцман з Тимуром Штанько вилетіли на гвинтокрилі туди, ми (я та Хміль) виїхали на СТЗ, після приїзду мені каже Боцман, що їх відразу розстріляли, ми під'їхали по нам також відкрили вогонь. Чому Ніка Адамс як івент менеджер не повідомила нам про деталі МП та коли ми прибули на місце, відразу були вбиті?
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
відео
тайм коди:

1.39 їх розстрілюють
від 3.00 до кінця фрапсу перестрілка.

7. Дата порушення: 3.4.23

P.s. чому нам ніколи зі сторони адміністрації не повідомляють про деталі мп, а кланам повідомляють? ми гірші за клани?

Ніка Адамс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Вер 2022
Дописи
452
Реакції
367
Бали
63
1. Нікнейм адміністратора: Ніка Адамс
2. Особистий нікнейм: Бавікс Набанов
3. Суть скарги: почнемо з того, що нам запропонували мп з неофами, ми були згодні, виїхали до НПУ Дніпра як нам казав Владислав Прокопенко. Приїхали, нас вилікували, потім ми поїхали до псих.лікарні, Назар Боцман з Тимуром Штанько вилетіли на гвинтокрилі туди, ми (я та Хміль) виїхали на СТЗ, після приїзду мені каже Боцман, що їх відразу розстріляли, ми під'їхали по нам також відкрили вогонь. Чому Ніка Адамс як івент менеджер не повідомила нам про деталі МП та коли ми прибули на місце, відразу були вбиті?
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
відео
тайм коди:

1.39 їх розстрілюють
від 3.00 до кінця фрапсу перестрілка.

7. Дата порушення: 3.4.23

P.s. чому нам ніколи зі сторони адміністрації не повідомляють про деталі мп, а кланам повідомляють? ми гірші за клани?

Вітаю!

Вам організовував це все Ваш слідкуючий. Він Вас і збирав!
Усі і притензії до нього! Я просто слідкувала. Ви вибивали раз за разом! Не дали можливості мені спокійно спостерігати!

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Не бачив порушення зі сторони Адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі