Відмовлено Ніка Мартінс // Некомпетентність // Для ГА!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
201
Реакції
199
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Ніка Мартінс
  2. Особистий нікнейм: Арнольдік Ханзо
  3. Суть скарги: Сьогодні я подавав скаргу за порушення та за що сам отримав покарання, Тиць, з покаранням я згоден, а з доганою для клана я не згоден, так як за таке слово яке було сказано всього лиш два рази та воно не є якимось дуже сильно обідним, поганим, це навіть не мат, то це тупо видавати догану за такі слова. Всі інші слова які були сказані це було все було в діскорд! Та також прошу ще раз пере розглянути скаргу так як там чітко видно як людина тікає в ЗЗ, проста людина яка б не знала хто ми та не знала на якій машині ми їздимо не втікала б в ЗЗ, тому прошу видати покарання даному гравцю та зняти догану, тому що це дуже тупо видавати догану за таке одне слово коли за набагато гірші слова навіть не дають попередження. Також якщо цю скаргу також відхилять, прошу розписати чому!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата походження: 14.07.2024

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
В правилах немає чіткого пункту за які саме порушення клан може отримати догану або ж попередження. Відштовхуючись від Вашої історії покарань заступник головного слідкуючого за неофіційними організаціями має право видати догану, по Вашій історії ми бачимо неодноразово порушення у виді образу гравців. Що до самої скарги. ухід в ЗЗ не бачу так як гравець відбіг від свого авто, натомість бачу навмисний ДБ від Вашої сторони. Адміністратор розглянув скаргу вірно, покарання видано вірно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі