Відмовлено Ніка Тейлор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Кві 2025
Дописи
31
Реакції
11
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Іван Самтакий
2. Нікнейм порушника: Ніка Тейлор
3. Суть скарги: доброго дня дорога адміністрація сьогодні я провів міні дослідження яке привело до того що я взнав що "Ніка Тейлор" не є РП ніком оскільки Ніка це Ім'я яке використовується на просторах СНГ та інших держав що наближені до України, а Тейлор це фамілія яка використовується на просторах Америки та Європейських держав що віддалені від України та ця фамілія майже ніяк не використовується на просторах нашої держави (докази взяті з відкритих джерел та скріншоти прикріпив), також я розумію що Адміністрація може сказати що у мене є неприязнь до Ніки але я можу сказати як є за всю гру (півтори роки±) я бачив її можливо тричі та ніяк не комунікував з нею до цього, я точно вам не скажу яке правило каже про те що людина з не РП ніком не може знаходитись в держ організації але таке є, також я хотів би звернути увагу на те що Ніка сама відхиляє людей з не рп нікому наприклад людина яка жалувалась на це у темі Назара Артемова ( Барт Сімсон) ім'я і Фамілія Використовуються в межах Америки та не використовуються у межах нашої держави, або використовуються рідко так само як і фамілія Тейлор
4. Доказ порушення: нік порушника, та скріншоти з відкритих джерел (Google) Screenshot_2026-04-03-16-28-37-966_com.android.chrome.jpgScreenshot_2026-04-03-16-27-22-335_com.android.chrome.jpgScreenshot_2026-04-03-16-26-45-062_com.android.chrome.jpg
5. Дата порушення: 03.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі