Ерік Мосісса ♡
✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
- Реєстрування
- 21 Січ 2024
- Дописи
- 184
- Реакції
- 347
- Бали
- 108
- Нікнейм адміністратора: Ніка Хомич
- Особистий нікнейм: Эрик Мосисса
- Суть скарги: Нещодавно пані Ніка Хомич видала мені попередження, стверджуючи, що я, будучи співробітником СБУ К, затримав людину без належних підстав. За основу було взято відео, після перегляду якого пані Ніка Хомич вирішила, що моя покарання повинно бути саме таким. З свого боку, я не бачу жодних порушень, які можуть бути підставою для видачі мені попередження. Хоча з моєї точки зору, це виявлене порушення субординації та недопущення норм Регламенту про дії, це все одно не підстава для накладення попередження. Більше того, хотів би відзначити, що покарання було накладено лише на мене, хоча на відео можна побачити численні порушення практично у всіх присутніх на ньому осіб. Також важливо відзначити, що на відео не зафіксовано момент затримання людини, що підкреслює відсутність будь-яких підстав вважати, що моя дія щодо затримання була незаконною. Незважаючи на це, я готовий прийняти покарання за свої дії. Однак я би хотів, щоб покарання за порушення надавали всім особам, які порушили правила на відео, включаючи і саму пані Ніку Хомич. Вона не тільки некомпетентно ставилася до порушень інших, але й дозволила собі елементи клієнтилізму, а потім навіть атакувала людину поруч з собою в кінці відео. Розповідати, де і хто на відео порушив, я не збираюся, оскільки це не моя справа. Проте я б хотів, щоб усе було згідно з правилами, а не лише для того, щоб я отримав покарання. Зі свого боку, хочу пояснити причину затримання пані Валерії Мінур. Вона була затримана за непідкорення, оскільки вона проникла в приміщення СБУ К та не відгукнулася на мої прохання покинути територію. Крім того, на відео зафіксовано, як сама пані Валерія Мінур підтверджує, що загрожує мені.
- Дякую за увагу. Я сподіваюся, що всі порушники закону отримають заслужене покарання.
З повагою до всієї адміністрації,
Ерік Мосісса - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 24.03.2024 12:00 - 13:00