Схвалено Нікнейм Адміністратора невідомий / Оскарження бану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Нікіфоренко

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
366
Реакції
185
Бали
103
1. Нікнейм адміністратора: Невідомий
2. Особистий нікнейм:Серафим Наливайко
3. Суть скарги:

Було видано покарання , а саме по пункту 7.25 (Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану) Прошу зняти це покарання через те, що в той день лідер МР Дніпра Володимир Регуш сам неоднаразово порушив правила лідерів та втратив довіру особового складу. Через це весь особовий склад пішов з фракції по ЗВБ бо лідер всіма доступними методами не звільняв гравців. Посилання на цю ситуацію з лідером МР Дніпра - Посилання
Всі докази, що гравці писали мені з проханням звільнити ЗВБ в дистанційному порядку через відсутності доступу до своїх ноутбуків та компьютерів передаю особисто в ТГ пану Громову. Також прошу врахувати, що користуюись правом 8.3 я не згоден с покаранням яке мені видали за образу Настюши Рибальченко бо в пункті 8.9 (Заборонено грубі образи адміністратора в соц. мережах) А моє повідомлення було написано в приват у Discord яка не є соц. мережою , це кросплатформна пропрієтарна система миттєвого обміну повідомленнями. Тим паче саме Настюша првокувала мене на конфлікт враховуючи мій нестабільний ємоційний стан після отримання покарання по пункту 7.25. Вважаю , що це була звичайна словісна перепалка і ніякої мети ні вона , ні я не переслудівав. Тому з свого боку конфлікт вважаю закритим та не бачу сенсу продовжувати діалог з данною людиною.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): *Тик*
5. Дата походження: 14.06.2023

[3-L МР Д] 07.04.2023 - 27.04.2023
[L МОЗ] 28.04.2023 - 28.05.2023

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Ваш аккаунт буде розблокований, при повторному порушенні - заблоковані будете згідно праил та без амністії.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі