Яка різниця під чим я був?он был под коноплёй
Ти рахуеш нормально коли по тобі 4 людини стриляють і ти не вмераеш і ти її юзав під час перестрілкиЯка різниця під чим я був?
Правила писані для всіх.
Никита, это нон рп!
Вы с ментами и дквс конкретно этим ******************************************и, используете их в каждой перестрелке когда на грани смерти
А у шухевича 175хп + броник, И тут нет ничего такого что вы в 4 его не откинули , стрелять учитесь, а то только тайзером и умеете пользоваться
Ти бачиш там в ного бронік навіть знят не був хочя я один по ньому 2 обойми пустивНикита, это нон рп!
Вы с ментами и дквс конкретно этим ******************************************и, используете их в каждой перестрелке когда на грани смерти
А у шухевича 175хп + броник, И тут нет ничего такого что вы в 4 его не откинули , стрелять учитесь, а то только тайзером и умеете пользоваться
Пг там не було, тому що зі сторони дороги були мої соклани, яких вбилитут ПГ какое то, вижу ты один и 3 СБУшника ??? ты вообще стрелять не мог?
хпхп, веселий ти, якщо б у твоєї скарги була б повна ситуація то тоді можна б було видавати покарання, а так повної ситуації немає і тут очевидно що покарання не будеСкарга була написана, щодо використання тайзера, де на відео все видно.
Відео всієї ситуації вже немає.