Розглянуто Нікіта Карпенко / Бан через стяжки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кайдашевий

Новий гравець
Реєстрування
25 Жов 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Нікіта Карпенко / Стяжки
2. Особистий нікнейм: Антон Кайдаш (Ігровий ID: 96461)
3. Суть скарги: учора нам із другом дали попередження стосовно того, що ми скручували людей у стяжки, а також грабували їх. Адміністратор Нікіта Карпенко попросив нас повернути вкрадене. Але я його практично не чув через перешкоди, і повідомив йому про це. Він ніяк на це не відреагував і продовжував говорити в голосовому чаті, незважаючи на моє прохання писати в чат. Я як ніяк розчув, що він просить повернути вкрадене і що не можна масово скручувати людей у стяжки. Я визнаю свою провину, але справді не знав про це, прошу ще раз зрозуміти та пробачити. На його прохання я відреагував позитивно. Оскільки він сказав, що за умови повернення речей можна обійтись без бану. Після цього я пішов і взяв речі з багажника та кинув йому обмін, щоб повернути, але якраз коли я кинув йому обмін, він мене заблокував. Але за таких же умов відпустив мого друга без бану, коли той повернув речі, не надавши такої можливості мені.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 24.10.2025

Вкладення

• photo_2025-10-25_19-46-16.jpg
    photo_2025-10-25_19-46-16.jpg
    518.9 Кб · Перегляди: 32

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,703
Бали
253
Вітаю.
На цей раз вас оскаржено.
Якщо такі випаддки будуть продовжуватись, ви отримаєте покарання жорсткіше без можливості оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі