Зачинено Нікіта Карпенко + Вікторія Кизима // не згідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Коді Дюфрейн

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Тра 2023
Дописи
80
Реакції
57
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Нікіта Карпенко, Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм: Коді Дюфрейн
  3. Суть скарги: я співробітник НПУ вчора (вже позавчора) 8.05.2025 затримав особу "Зеля Керрі" та конфіскував в нього заборонені речовини. Дана особа була не згідна з моїми діями та подала скаргу на мене, але в цій скарзі він забув додати відео/фото докази порушення з боку державного співробітника, що є ОБОВ'ЯЗКОВИМ в поданні майже любої скарги на форумі UG (є виключення як зміна паролю на карті та подібне). Також при подачі любої скарги кожен гравець повинен прочитати правила подачі скарги на тих або інших гравців (держ, клан, лідер/зам і тд), які закріплені в кожному розділі скарг на сервері, відповідно до розділу в який подаєш скаргу. Одною із головних інформацій в цих правил є умови, в яких скарга не підлягає розгляду, а саме в даному випадку, як я зазначив вище тут відсутні фото/відео докази - Не підлягає розгляду: "В скарзі відсутні докази порушення з боку гравців державних організацій." Отже з цього випливає що ця скарга мала б бути відмовлена навіть не розглядавшись, але цього не сталося. Через 7 хвилин після подання скарги адміністратор Вікторія Кизима написала мені в особисті повідомлення в телеграмі з проханням надати докази по цій скарзі, після чого у нас зав'язався невеличкий діалог, в якому адміністратор вимагала в мене докази конфіскування предметів в особи яка і написала цю скаргу, при цьому не маючи доказів, що я дійсно їх конфіскував. Я спробував донести їй що якщо в скарзі відсутні фото/відео докази від того хто її подає то вона не повинна бути розглянута взагалі, та я не повинен надавати докази від свого обличчя, так як особа могла видумати те, що я конфіскував ці предмети, обшукавши її. Впродовж діалогу п.Вікторія неодноразово приривала діалог та маніпулятивно вимагала докази по цій ситуації від мене, я надав докази зі своєї сторони, так як вважаю що з мого боку порушень не було та відіграно все суто по РП. Взагалі якщо трішки відійти від теми, то я і досі не розумію що спонукало адміністратора настільки поглиблено розбиратися у скарзі, яка не повинна розглядатись.
  4. Тому перейду до основної частини - сьогодні (вже вчора) о 22:16 по скарзі надходить відповідь від ГС Держа Нікіти Карпенка: " Вітаю! Працівнику НПУ буде видана догана, а також вам буде повернуто конфісковані речі. Для цього зв'яжіться зі мною в дискорд - denchik.91. Розглянуто!" Хочу наголосити що я так і не дізнався за що та згідного чого (Згідно яких правил UG) було видано покарання по цій скарзі, навіть після того як запитав у п.Вікторії в телеграмі, на своє запитання за що догана? таке враження, що я був використаний адміністратором лиш в одній цілі та зворотнього зв'язку так і не планується. Далі перейдемо до того що на мене вже подавалися скарги з такою ж ситуацією коли я конфіскував заборонені предмети в гравця та він не був згоден з моїми діями, на що йому була надана відповідь: скарга . Прошу звернути увагу на відповідь адміністратора, при тому, що в тій скарзі присутні фото/відео докази від особи яка подає скаргу, та на що я ще прошу звернути увагу одне з найважливіших в цьому всьому, що мої відігровки в скарзі за 8.05.2025 і 28.04.2025 повністю збігаються і послідовність дій також, але розгляд скарг абсолютно різний по відношенню до мене. Прошу перерозглянути скаргу та спосіб розглянення подібних скарг.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): інша скарга, переписка із ЗГС Держ
  6. Дата походження: 10.05.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,818
Бали
253
Вітаю
Від вас були порушення процесуальних дій та конфіскація не заборонених предметів та інші порушення правил державних організацій.

Порушень від ГС та ЗГС Держ не виявлено.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі