Розглянуто Нікіта Карпенко // Зняття без вагомих доказів // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Нікіта Карпенко, всі причетні
  2. Особистий нікнейм: Кирил Фенікс
  3. Суть скарги: вийшла досить цікава ситуація. На початку сроку на посаді заступника лідера УЗ виник конфлікт з Владиславом Закалюжним, і то не в мене, а в лідера фракції. Після чого була розмова з ГС, ЗГС Держ стосовно цієї ситуації в ході якої конфлікт було вирішено та налагоджено відносини. В суботу мені, лідеру - Едуарду Фенікс, та заступнику - Владислава Закалюжному пише якийсь тіп стосовно переходу на інший проєкт. Наголошую що людина писала з того ж ІР адресу що я та Едуард сидимо. Пояснюю повну ситуацію для ГА/ЗГА: я та Едуард знаходимся за кордоном, у відпустці, до нас в готель приїзжає людина на ім'я Назар, розпитує хто ми і де граємо, я та Едуард відповіли, що граємо на Юкрейн гта на 03 сервері в УЗ на лідері та замці. На наступний день особа пише нам, керівному складу УЗ, стосовно переходу на інший проєкт, я та Едуард одразу відмовились, Владислав повівся та перейшов на дс сервер. Після чого мене, Владислава, Едуарда покликали в дс ЗГС Держ, КА. Пояснивши ситуацію, КА Вікторія Кизима пригрозила зняттям з посади вияснивши причетність. На даному етапі мене та Едуарда зняли з посади лідера та заступника лідера УЗ за нібито обман адміністрації, хоча нічого спільного з Назаром окрім того що був спільний ІР нічого немає. Тобто причетність не доведена, отже зняття безпідставне. Шановні ГА/ЗГА прошу вас розібратись повністю в даній ситуації та або видати компенсацію або повернути на посаду і покарати винних. Заздалегідь дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажаль нема, але можете запросити всю доказову базу в ГС, ЗГС, КА.
  5. Дата походження: 15.07.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі