Зачинено Нікіта Карпенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Нікіта Карпенко
2.Григорій Ярошенко
3.Подавалась скарга не відіграв РП коли застосовував тайзер Метю Дефо
Відповідь мене вразила цитую:"
Вітаю!

Через можливі технічні проблеми гри у вас не було видно на екрані збоку, що лідер щось відігрував. В будь-якому випадку, дякую за звернення. Поспілкуюсь з лідером стосовно цієї ситуації."
Ви серйозно?
Скільки скарг за не відігровку всі відлітають або догани летять, у Моїй скарзі винна технічна проблема гри.(запрошую даного адміністратора до себе додому тоді, щоб ми оба впевнелись що все працює нормально)
Технічних збоїв не було!Метью Не відіграв тайзер, а Нікіта Карпенко його покриває за це (можливо помиляюсь але виглядає так)
Запросіть фрапс у метью якщо він відіграв, а не чути у мене нема питань я вибачусь.А поки виглядає так ,що даний адміністратор намагається мінімізувати ,як то кажуть спустити на тормозах скарги які були подані на метью)Тайзер не відіграв отримай своє у чому проблема алеж генералів у деморган це шо ?типу не за правилами неможна?Прості гравці відлітають у деморган за не відігровку аж бігом.а тут можливо у нас збій в грі))))))Прошу також ознайомитись і перерозглянути скаргу.
4.Посилання на скаргу доказ
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Не-відіграв-тайзер-під-час-затримання-Метю-Дефо.303269/
5.04.07.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,820
Бали
253
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі