Відмовлено Нікіта Лізейник // Некомпетентність// для КТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лайт Ягамі

𝐋.𝐕𝐎𝐋𝐊𝐎𝐕
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
820
Реакції
1,121
Бали
153
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Нікіта Лізейник
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: flexnope
4. Суть звернення: з моєї сторони не було жодних образ чи провокацій у спілкуванні з іншим гравцем. Попереджень від модераторів також не надходило. Незважаючи на це, мені видали мут, аргументуючи це нібито провокацією, якої фактично не було. Прошу в черговий раз провести профілактичну бесіду з S.M., оскільки подібні ситуації повторюються, і складається враження, що він покриває своїх модераторів, стверджуючи про порушення, яких я не здійснював.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
6. Дата видачі покарання: 18.11.25

Соломія Крушельницька

Керівник технічної підтримки
Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
5 Жов 2023
Дописи
307
Реакції
167
Бали
103
Вітаю, шановний гравець.
Переглянувши Вашу історію порушень та надані докази, можу надати наступний висновок:

Це вже третє порушення з Вашого боку за останній тиждень, і всі вони стосуються саме некоректного спілкування та провокативних висловлювань. У даній ситуації покарання також було коректним, час може бути збільшений, враховуючи Вашу історію покарань.
Ваші слова, після відповіді іншого гравця, мають явний провокативний характер. Повторюючи і підкреслюючи це, інші учасники серверу можуть сприймати це як спробу висміяти співрозмовника та/або викликати подальшу суперечку. Це не є конструктивною взаємодією й прямо підпадає під ознаки розпалювання конфлікту, описані в правилах.

Також модератор дійсно надавав попередження перед застосуванням покарання, відповідно до регламенту. Стосовно подачі "попередження" з модератором буде проведено бесіду, що б всі учасники мали змогу сприймати інформацію коректно.
Просимо Вас надалі утримуватися від подібних висловлювань та уважніше ознайомитися з Правилами серверу, аби уникнути подальших покарань.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі