Розглянуто Нікіта Мороз | Не правильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,642
Реакції
1,103
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Нікіта Мороз
  2. Особистий нікнейм: Артем Судаков
  3. Суть скарги: Вітаю, опишу спочатку ситуацію по якій на мене написали скаргу, а потім притензії до адміністратора. Я їхав із працівником МОЗ в сторону лікарні Дніпра, для того що він вдягнув форму та ми би поїхали по справам. Але водій, яким був працівник МОЗу трошки не звик до управління ауді 80-тої серії та ми виляли з одної полоси в іншу. Позаду їхав автор скарги на грузовому автомобілю тесла та "бібікав" для обгону. Він їхав за нами увесь час. Коли ми з'їжджали з автомагістралі в сторону Дніпра, автор скарги просто "таранить" нас, виходить з автомобілю, дістає зброю та стріляє по автівці та працівнику МОЗу. А так як я був при виконанні службових обов'язків та була загроза мені та працівнику я відкрив вогонь на ураження у відповідь. Але автор на мою думку злякався та викликав адміністратора в надії на видачу мені покарання. Тепер стосовно адміністратора. Автор скарги подав із фрапсом, який триває менше 30 секунд, тобто не видно повну ситуацію. Так як він розписав "Їхав на вантажівці на загрузку, гравевець артем судаков і ще один гравець їхали на авто і перешкоджали їх обігнати а потім убили", він не дописав те що він в нас врізався та даний опис не відповідає відеозапису. Дана ситуація являється не повною та не підлягає розгляду. Прошу прийняти міри стосовно адміністратора у вигляді штрафу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 19.11.2025

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець! Детальніше переглянувши вашу скаргу та всі наданні докази виношу вердикт:
На доказах які прикріпив гравець - видно тощо Ангел Предохранитель , перший відкрив вогонь по гравцю Артема Судакова - та не буде вважатись DM при провокації , но тим самим Адміністратор розглянув не дуже чітко скаргу. З Адміністратором буде проведено бесіду щодо правильного розгляду скарг. Вам буде видано компенсацію 100.000 ігрової валюти та догану буде знято! Дякую за звернення та приносим вибачення , в наступний раз Адміністратор буде уважніший.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі