Розглянуто Нікіта Парасоля (129717) вихід з гри під час рп процессу ДЛЯ ГС Держа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
85
Реакції
30
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Ярослав Пуля (123632)
2. Нікнейм порушника:Нікіта Парасоля (129717)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:скаргу я цю вже кидав але її відмовили за абсуртну причину ''у гравця вилетіло'', хоч від сили її переглядали 7 хв спитавши це Авенчука в дс він повідомив ''Цього перевірити не можемо. В логуванні вказаний виліт, значить скаргу не можу схвалити'' я незгодний з відповідю адміністратора тож прошу переглянути повторно тіки Пана Свиридова ось силка на минулу скаргу дякую за увагу! ( минула скарга ) також поговоривши з генералом він сказав що Парасоля сказав що у нього вимкнули світло ''Ви вже подали скаргу, мені сенсу розбиратися немає. А також як стверджує працівник - в нього вимкнули світло''
поговоривши зі своїм співробітником я дізнався що він затримував парасолю соьгодні за таке же але майор взяв його розв'язав парасоля теж вийшов і майор і в отмазку сказали що офнули світло
5. Доказ порушення (скриншот/відео):

6. Дата порушення:02.01.2026

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,970
Реакції
1,808
Бали
253
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що за системю логування гри у гравця сталося аварійне завершення гри, а саме так званий "виліт", якщо у подальших скаргах це також буде помічатися, то гравець отримає своє покарання, у повному обсязі.
На разі за відеодоказом бачу що гравець отримав 1 годину деморгану.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі