Схвалено Нікіта Родителев/ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Тра 2025
Дописи
19
Реакції
21
Бали
8
  1. Нікнейм лідера/заступника: Нікіта Родителев
  2. Особистий нікнейм: Саша Клейсон
  3. Суть скарги: Мені було виданно чс мо на три місяці за мої порушення за неодикватну поведінку. Я ні кому не хотів завдати шкоди, когось образити або принизити, просто останні декілька днів я мав погані особисті обставини я розумію що мене це не оправдує але, та я мав дуже велику кількість негативу на себе, але цей негатив вплив на мою поведінку з іншими співробітниками.В мене був конфлікт з моїм співробітником ми посварилися та так трапилося що вчора у весь неготив який зкаплювався у мені, вплив саме на нього. Це все почалося з того що ми не прозуміли один-одного. І зараз коли я знаходжусь у ЧС МО я не думав що роблю. Я почав переосмислювати свою поведінку і зрозумів що я був не правий я дуже каюсь за тещо зробив такі вчинки. Я дуже хочу далі продовжувати службу у ЗСУ та прошу скоротити мені моє покарання саме ЧС МО, там є люди котрі мені дуже дорогі для мене. Я обіцяю що таких ситуацій більше не буде.Я тепер зрозумів що вчинив дуже погано. Я дуже каюсь за це.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження:22.06.25

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,104
Реакції
529
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Поговоривши з лідером та прийшовши до спільної думки, ми вирішили дати Вам ще один шанс. Термін ЧС буде зменшено до 10-ти днів з можливістю повернення на службу у ЗСУ. При цьому, якщо подібна поведінка від Вас не припиниться - будете занесені в ЗЧС назавжди

Схвалено!
Приємної гри на UKRAINE GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі