Відмовлено Нікіта Фатченко/Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора:Нікіта Фатченко
  2. Особистий нікнейм:Вадим Болотний
  3. Суть скарги: Я подав скаргу на форумі , Пан Нікіта схвалив її ,але давши мені такі покарння як PG і NonRP Drive, я зайшов у гру для питання чому мені дали такі покарання. Тому що на рахунок NonRP Drive я їхав за порушником з сигнальними маячками і то тому що данний порушувач за яким я їхав, поїхав також по NonRP Drive. А на рахунок PG я зовсім не зрозумів, коли на мене вийшло 4 людини то я мав ховатись за дерево, серйозно? я хотів так і зробити але вони почали по мені тулити ще до того як я встиг добігти до дерева, тому я почав тулити у відповідь. Але Пан Нікіта почав мені розказувати що мені потрібно було зробити так-то так-то, постійно перебиваючи, тому я доказував свою думку як міг але данний адміністратор мене не почув.
    P.S:Скарга на людей які мене тулили була на причину ДМ в скаргах на неоф.організації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Видачі покарання:
    тута і також тута (заскрінив через 19хв після того як пробув у деморгані)
    Пояснення за видачу PG: тута
    Пояснення за видачу NonRP Drive: тута
    Відео за яке були видані покарання: тута
  5. Дата походження:04.05.2024
    P.S: Прошу не звертати увагу на звуки на фоні. Нажаль повний фрапс неудалось заргузити, та за помилки.

Останнє редагування модератором:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Розглянувши відео докази можу дати відповідь на Вашу скаргу. Покарання NonRP Drive було видано Вам так як на початку відео видно як ви їдете не по дорозі, так само бачимо далі що гравці за якими Ви слідкували також порушили правило але так як не видно Нікнейм гравця якій керував ТЗ, тому покарання не було видано. На рахунок другого Вашого покарання у вигляді PG, ми бачимо на відео що Ви перші підняли зброю на гравців на декілька секунд, ось чому гравців почали потім по Вас стріляти. З адміністратором проведена бесіда на рахунок манери спілкування з гравцями, покарання видано вірнрно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі