Вадим Кравчук.
Лідер МОЗ | Південна Україна
- Реєстрування
- 16 Кві 2024
- Дописи
- 219
- Реакції
- 220
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора:Нікіта Фатченко
- Особистий нікнейм:Вадим Болотний
- Суть скарги: Я подав скаргу на форумі , Пан Нікіта схвалив її ,але давши мені такі покарння як PG і NonRP Drive, я зайшов у гру для питання чому мені дали такі покарання. Тому що на рахунок NonRP Drive я їхав за порушником з сигнальними маячками і то тому що данний порушувач за яким я їхав, поїхав також по NonRP Drive. А на рахунок PG я зовсім не зрозумів, коли на мене вийшло 4 людини то я мав ховатись за дерево, серйозно? я хотів так і зробити але вони почали по мені тулити ще до того як я встиг добігти до дерева, тому я почав тулити у відповідь. Але Пан Нікіта почав мені розказувати що мені потрібно було зробити так-то так-то, постійно перебиваючи, тому я доказував свою думку як міг але данний адміністратор мене не почув.
P.S:Скарга на людей які мене тулили була на причину ДМ в скаргах на неоф.організації. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Видачі покарання: тута і також тута (заскрінив через 19хв після того як пробув у деморгані)
Пояснення за видачу PG: тута
Пояснення за видачу NonRP Drive: тута
Відео за яке були видані покарання: тута - Дата походження:04.05.2024
P.S: Прошу не звертати увагу на звуки на фоні. Нажаль повний фрапс неудалось заргузити, та за помилки.
Останнє редагування модератором: