Додаю: Після того, як ваший співробітник використав тайзер проти зброї ви йому нічого не сказали чи він затриманий і тд, та гравець собі спокійно став і побіг до автомобіля. А як людина після "електрошок у 2000 вольтів при 3,3 ампера" Електричний струм спричиняє інтенсивні больові відчуття та блокує нервові сигнали мозку, що провокує різкі мимовільні скорочення м'язів та параліч. Як після такого людина по РП може встати, побігти та сісти за кермо? Тим більш що я думаю наврядче людина закриє на це очі, що її вдарили тайзером та побіжить далі по своїм справам. Знову ж таки вертаємось як ви кажет що водій в другий раз не міг почути що я сказав йому зупинитись, бо по рп він не чув, а як тоді він відповідав з закритим вікном? Як видно на відео що він говорить коли сів другий раз в автомобіль. Також питання до вас: де ви знайшли це правило? Потім ви відкрили знову по авто вогонь, але по правила "Державних організацій" вам не можна відкривати вогонь в людному місці. Тому водій авто хотів зберегти своє життя та відкрив по вас вогонь В правилах вказано: що я можу відкрити вогонь по автомобілю якщо він тікає, що я й зробив. Як було видно життю нічого не загрожувало йому, до того моменту як він перший не відкрив вогонь