Розглянуто Нікіта Фатченко | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Язвінський

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
94
Реакції
100
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Нікіта Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Роман Язвінський
  3. Суть скарги: По перше є питання з приводу скарги: Клік, чому покарання видано на інший нік?, 2. Я пам'ятаю один з адміністраторів розглядав скаргу якусь, та цитую: "Якщо в вас навіть закриті вікна ви всеодно все чуєте, тому що в вас не броньована автівка" Чи я щось не вірно говорю? 3. Як він не міг чути? Якщо коли Котян сідав в автомобіль то двері він відчиняв, логічно по РП що водій чув що я казав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Клік
  5. Дата походження: 28.04.2024

Роман Язвінський

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
94
Реакції
100
Бали
48
Додаю: Після того, як ваший співробітник використав тайзер проти зброї ви йому нічого не сказали чи він затриманий і тд, та гравець собі спокійно став і побіг до автомобіля. А як людина після "електрошок у 2000 вольтів при 3,3 ампера" Електричний струм спричиняє інтенсивні больові відчуття та блокує нервові сигнали мозку, що провокує різкі мимовільні скорочення м'язів та параліч. Як після такого людина по РП може встати, побігти та сісти за кермо? Тим більш що я думаю наврядче людина закриє на це очі, що її вдарили тайзером та побіжить далі по своїм справам. Знову ж таки вертаємось як ви кажет що водій в другий раз не міг почути що я сказав йому зупинитись, бо по рп він не чув, а як тоді він відповідав з закритим вікном? Як видно на відео що він говорить коли сів другий раз в автомобіль. Також питання до вас: де ви знайшли це правило? Потім ви відкрили знову по авто вогонь, але по правила "Державних організацій" вам не можна відкривати вогонь в людному місці. Тому водій авто хотів зберегти своє життя та відкрив по вас вогонь В правилах вказано: що я можу відкрити вогонь по автомобілю якщо він тікає, що я й зробив. Як було видно життю нічого не загрожувало йому, до того моменту як він перший не відкрив вогонь

Роман Язвінський

Поважний гравець
Реєстрування
23 Лют 2024
Дописи
94
Реакції
100
Бали
48
Доповнення: По перше є питання з приводу скарги: Клік, чому покарання видано на інший нік? Це вже зрозумів

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Подивившись скарги можу винести вердикт, ви переплутали двох гравців. Як видно на Вашому відеодоказі що на початку ви прийшли на центральний ринок для затримання гравця під ніком Котян Лютий. Після ігнорування Ваших вимог гравець вийшов з гри на що він і отримав покарання у вигляді WARN. На другій половині відео Ваш співробітник використав тайзер на зброю, за що він також отримав покарання у вигляді PG. Ви ж в свою чергу відкрили вогонь по ТЗ гравця який взагалі не був причетний до самої ситуації тому гравець за для безпеки відкрив вогонь у відповідь. Також попрошу Вас на майбутнє при подання скарг на гравців включати звук, так як не чути що саме гравці Вам кажуть на відеозаписі. Адміністратор видав покарання вірно.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі