Розглянуто Нікітос Волков + Сакура Деслер УГУ | R-4543

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Чорних

Поважний гравець
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
96
Реакції
102
Бали
99
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Нікітос Волков [16173}+ Сакура Деслер [87540]
2. Ваш нікнейм та ID: Артем Чорних [111899]
3. Назва клану порушника: Oxford+TybikiFamq
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє!

Хочу звернути вашу увагу на ситуацію, яка сталася під час гри. Я перебував на ЦР та побачив гравців із клану Oxford+TybikiFamq. Після цього гравець Нікітос Волков сказав: «Слово 200, наш клан». Через деякий час до нас підбігла Сакура Деслер та сказала: «Почекай». Після цього приблизно через 20 секунд вона здійснила злив мого номера телефону.

Після цього я одразу викликав адміністратора через /report, оскільки хотів отримати допомогу та з'ясувати, яке покарання передбачене за злив особистої інформації іншого гравця.

Також після цього знову прозвучали слова про те, що «наш клан 200».

Прошу адміністрацію перевірити дану ситуацію за логами та повним відеозаписом, якщо він буде необхідний. Особливо прошу звернути увагу на момент, коли був злитий мій номер телефону, а також на дії та висловлювання гравців Нікітоса Волкова та Сакури Деслер.

Я

5. Докази порушення (скріншот/відео):
https://ua.files.fm/u/adu686je6e5ht6mq

6. Дата та тайм-код порушення: 25 Числа
ТЕН-КОДИ:

3:55
— На відеозаписі чітко видно момент, коли в чаті пишуть про те, що «наш клан 200».

4:38 — Знову звучать слова про те, що «ми 200», що додатково підтверджує продовження цієї ситуації.

4:58 — Гравець Сакура Деслер говорить: «Подожди», після чого ситуація продовжується.

5:13 — Гравець Сакур каже Артем жди тту ** говорить: «Жди тут»**.

5:17 — Після цього починається озвучення мого номера телефону. Прошу звернути особливу увагу саме на цей момент, оскільки фактично починається злив моєї особистої інформації.

5:23 — Після того, як це почули інші люди, гравець говорить: «Откат». Прошу звернути увагу на послідовність подій та перевірити цей момент на повному відеозаписі.

5:52 — Знову звучать слова про те, що «ми 200».

7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA

5.9.1. "Використання військових кодів" - Заборонено використовувати військові коди "100, 200, 300" у будь-якому контексті | Мут до 120 хвилин / Бан до 7 днів

Олександр Бенз

ЗГС Неоф | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
545
Реакції
131
Бали
443
Вітаю!
Розглянувши повторно вашу скаргу та надані докази, під час перевірки було встановлено наступне порушення:
Сакура Дасслер (87540):
Порушення пункту 7.2 правил Ukraine GTA (заборонено підштовхувати, маніпулювати, закликати або переслідувати гравців у реальному світі, а також розповсюджувати конфіденційну інформацію). |
Бан від 31 дня
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі