Розглянуто ОБМАН

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
36
Реакції
23
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Нікіта Петрович [110290]
3. Назва організації порушника: ЗСУ
4. Суть скарги:

Я домовився з гравцем щодо автомобіля. Умови були такі: я продаю йому машину, він її прокачує та потім продає мені назад.

Гравець погодився на ці умови та написав, що все добре. Після цього я передав йому автомобіль і кошти, очікуючи, що він виконає домовленість.

Згодом він почав казати, що в нього виліт із гри, після чого попросив мене перезайти. Коли я повернувся, замість виконання домовленості він одягнув на мене кайданки та, на мою думку, використав баг для отримання переваги в ситуації.

Окремо хочу подякувати Ярославу Кримському, який допоміг мені в даній ситуації.

Після цього я вийшов із казарми, однак гравець почав безпричинно відкривати по мені вогонь та вбивати мене.

Можливі порушення:

• Обман під час угоди.
  • Зловживання ігровими механіками (якщо підтверджується відео).
  • DM (вбивство без вагомої причини).
  • Некоректна поведінка під час вирішення конфлікту.
Прошу адміністрацію перевірити надані докази та надати оцінку діям гравця згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): ета 1 фрапс як он меня обман ета 2 фрапс багаюз+дм+тк
6. Дата порушення: 19 числа
Тайм-коди(1 фрапс)

00:02 — У чаті видно домовленість між мною та гравцем щодо автомобіля.

00:14 — Показую вміст багажника та підтверджую умови угоди.

01:46 — Передаю гравцю кошти в розмірі 3 300 000 грн для купівлі автомобіля згідно з нашою домовленістю.

03:23 — Гравець купує автомобіль та повідомляє, що в нього нібито стався виліт із гри. Після цього просить мене перезайти на сервер. будласка пане адміністратори переглянте логи
Тайм-коди (2-й фрапс)

00:02 — Гравець одягає на мене кайданки без будь-яких RP-відігровок та пояснення причин.

00:18 — Підводить мене до стіни та відпускає. На мою думку, у даному моменті можуть бути ознаки використання багу або некоректного використання ігрових механік.

02:15 — Починає вбивати мене без видимої причини, що може мати ознаки DM.+ТК

02:35 — Я запитую щодо повернення автомобіля та виконання домовленості, однак відповіді не отримую. Гравець ігнорує мої повідомлення.

Прошу адміністрацію звернути увагу на зазначені моменти, а також перевірити логи передачі коштів, купівлі автомобіля та подальших дій гравця для повного й об'єктивного розгляду ситуації.

6.8. "TK" - Team Kill - доведення до несвідомого стану члена своєї команди / організації. | Деморган 30-80 хвилин, при повторному порушенні протягом 3-ох днів Варн

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Останнє редагування модератором:

Олександр Сазантов

ЗГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
469
Реакції
254
Бали
123

Вітаю
Гравець Нікіта Петрович отримує покарання згідно правил UG
А саме
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). |
Бан 6000 днів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі