Важливо ОГП | Заява на працевлаштування до прокуратури

Тимофій Авенчук👑

S.M | 06 Подільський Край
Тех. Підтримка
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
899
Реакції
1,010
Бали
543
1769377960109.png

Вимоги до кандидатів на посаду прокурора

1. Прокурором Офісу Генерального прокурора за результатами добору може бути призначений громадянин України, який має вищу юридичну освіту, має схвалення від Президента України та володіє державною мовою.

Критерії для кандидатів:

1. Особа, яка бажає подати заяву, повинна прикріпити пакет документів, що складається з: паспорта, медичної книги, трудову книгу.

2. Особа, яка подає заяву, має досягти віку повноліття – 18 років.

3. Особа, яка подає заяву, має проживати на території Східної України більше п'яти років.

4. Особа, чия заява була схвалена, не стає прокурором, а отримує право на проходження навчання юридичній справі, та подальшій можливості отримати посаду Прокурора.

Форма заяви:

Генеральному Прокурору Східної України

від "Ім'я Прізвище"

ЗАЯВА

Прошу допустити мене до роботи як практиканта Прокуратури. На проведення перевірочних заходів, у тому числі перевірку відомостей конфіденційного характеру щодо мене згоден. Документи та інформація додаються у додатках

ДОКУМЕНТИ.

-Копія паспорта:

-Копія медичної книжки:

-Копія трудової книги:

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ.

-Ім'я:

-Прізвище:

-Дата та місце народження:

-Номер телефону ((ігрового)):

-Який був досвід роботи на даній посаді:

-Чому саме Ви повинні стати прокурором?

Код:
[HEADING=3][RIGHT][SIZE=4][FONT=courier new]Генеральному Прокурору Східної України[/FONT][/SIZE][/RIGHT][/HEADING]
[HEADING=3][RIGHT][SIZE=4][FONT=courier new]від "Ім'я Прізвище"[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][CENTER][SIZE=4][FONT=courier new]ЗАЯВА[/FONT][/SIZE][/CENTER]
[/HEADING]
[HEADING=3][LEFT][SIZE=4][FONT=courier new]Прошу допустити мене до роботи як практиканта Прокуратури. На проведення перевірочних заходів, у тому числі перевірку відомостей конфіденційного характеру щодо мене згоден. Документи та інформація додаються у додатках[/FONT][/SIZE][/LEFT][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]ДОКУМЕНТИ.[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Копія паспорта:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Копія медичної книжки:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Копія трудової книги:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[CENTER][SIZE=4][FONT=courier new][/FONT][/SIZE][/CENTER]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ.[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Ім'я:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Прізвище:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Дата та місце народження:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Номер телефону ((ігрового)):[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Який був досвід роботи на даній посаді:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Чому саме Ви повинні стати прокурором?[/FONT][/SIZE][/HEADING]

Вадим Голобородіка

Новий гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
1
Реакції
1
Бали
357

Генеральному Прокурору Східної України

від "Ім'я Прізвище"

ЗАЯВА

Прошу допустити мене до роботи як практиканта Прокуратури. На проведення перевірочних заходів, у тому числі перевірку відомостей конфіденційного характеру щодо мене згоден. Документи та інформація додаються у додатках

ДОКУМЕНТИ.

-Копія паспорта: клік

-Копія медичної книжки: клік

-Копія трудової книги: клік

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ.

-Ім'я: Вадим

-Прізвище: Голобородько

-Дата та місце народження:08.12.1999, Київ

-Номер телефону ((ігрового)): +380-98-540-08-87

-Який був досвід роботи на даній посаді: ні

-Чому саме Ви повинні стати прокурором? Я чесний, комунікабельний та відповідальний, прагну отримати новий досвід на цій посаді

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Eкс - Генеральний прокурор та MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
305
Реакції
475
Бали
478
1787641792226.png

ГЕНЕРАЛЬНА ПРОКУРАТУРА СХІДНОЇ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

Розглянувши заяву Вадима Голобородька щодо допуску до роботи як практиканта Прокуратури Східної України, повідомляю, що на даний момент допуск до проходження практики не може бути наданий.

Для подальшого розгляду кандидатури заявнику необхідно вступити до Верховної Ради Східної України та отримати три службові звання.

Після виконання зазначених вимог заявник має право повторно звернутися до Генерального прокурора Східної України із відповідною заявою для повторного розгляду питання щодо допуску до практики.

Рішення: відмовити у допуску до практики на даному етапі. Повторне звернення можливе після виконання встановлених вимог.

Генеральний прокурор Східної України

Генеральний прокурор
Ерік Мосісса
Підпис:

OnlineSignatures.net-425-Erik Mosissa .jpg

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі