Важливо ОГП | Заява на працевлаштування до прокуратури

Тимофій Авенчук👑

Екс-Президент України | 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
791
Реакції
764
Бали
153
1769377960109.png

Вимоги до кандидатів на посаду прокурора

1. Прокурором Офісу Генерального прокурора за результатами добору може бути призначений громадянин України, який має вищу юридичну освіту, має схвалення від Президента України та володіє державною мовою.

Критерії для кандидатів:

1. Особа, яка бажає подати заяву, повинна прикріпити пакет документів, що складається з: паспорта, медичної книги, трудову книгу.

2. Особа, яка подає заяву, має досягти віку повноліття – 18 років.

3. Особа, яка подає заяву, має проживати на території Східної України більше п'яти років.

4. Особа, чия заява була схвалена, не стає прокурором, а отримує право на проходження навчання юридичній справі, та подальшій можливості отримати посаду Прокурора.

Форма заяви:

Генеральному Прокурору Східної України

від "Ім'я Прізвище"

ЗАЯВА

Прошу допустити мене до роботи як практиканта Прокуратури. На проведення перевірочних заходів, у тому числі перевірку відомостей конфіденційного характеру щодо мене згоден. Документи та інформація додаються у додатках

ДОКУМЕНТИ.

-Копія паспорта:

-Копія медичної книжки:

-Копія трудової книги:

ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ.

-Ім'я:

-Прізвище:

-Дата та місце народження:

-Номер телефону ((ігрового)):

-Який був досвід роботи на даній посаді:

-Чому саме Ви повинні стати прокурором?

Код:
[HEADING=3][RIGHT][SIZE=4][FONT=courier new]Генеральному Прокурору Східної України[/FONT][/SIZE][/RIGHT][/HEADING]
[HEADING=3][RIGHT][SIZE=4][FONT=courier new]від "Ім'я Прізвище"[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=4][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][CENTER][SIZE=4][FONT=courier new]ЗАЯВА[/FONT][/SIZE][/CENTER]
[/HEADING]
[HEADING=3][LEFT][SIZE=4][FONT=courier new]Прошу допустити мене до роботи як практиканта Прокуратури. На проведення перевірочних заходів, у тому числі перевірку відомостей конфіденційного характеру щодо мене згоден. Документи та інформація додаються у додатках[/FONT][/SIZE][/LEFT][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]ДОКУМЕНТИ.[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Копія паспорта:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Копія медичної книжки:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Копія трудової книги:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[CENTER][SIZE=4][FONT=courier new][/FONT][/SIZE][/CENTER]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]ОСОБИСТА ІНФОРМАЦІЯ.[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Ім'я:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Прізвище:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Дата та місце народження:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Номер телефону ((ігрового)):[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Який був досвід роботи на даній посаді:[/FONT][/SIZE][/HEADING]
[HEADING=3][SIZE=4][FONT=courier new]-Чому саме Ви повинні стати прокурором?[/FONT][/SIZE][/HEADING]

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі