Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Статус:ВІДКРИТО Дата відкриття: 18/01/2025. Головний слідчий: Ілля Репецький Слідча група: Помічники під час затримання від СБУ
ОПИС
Я, Генеральний Прокурор - Ілля Репецький проїжджав Головне Управління Національної Поліції м.Київ (Далі ГУНП м.Київ) та побачив що працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів взяв Службовий Транспортний Засіб (Далі СТЗ) та виїхав на перехрестя, я увімкнув боді камеру та підійшов до працівника Андрій Хомів та попросив його службове посвідчення, на моє не однократне прохання працівник Андрій Хомів не надав мені посвідчення та почав уїжджати, я сів у авто та почав переслідувати працівника, під час "Погон" працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів увімкнув світло звукові маячки та прямувати до ГУНП м.Київ, коли працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів прибув до задньої парковки ГУНП м.Київ я знову підбіг до працівника НПУ м.Київ Андрій Хомів та запросив його посвідчення у слід чого я почав фразу "Гуляй" та він забіг у будівлю ГУНП м.Київ, я прослідував за працівником він закрив двері та побіг до виходу з ГУНП м.Київ, я почув що Генерал НПУ м.Київ Денис Вентерович проводив скликання у свому кабінету я покликав його до себе, ми побігли за працівником НПУ м.Київ Андрій Хомів, коли Я та Денис Вентерович наздогнали працівника НПУ м.Київ Андрія Хоміва він використав на мені спец. засіб "Тайзер", коли Денис Вентерович повідомив ким я являюсь працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів сказав фразу "Ну хай документи покажить", Я почав повідомляти працівника НПУ м.Київ Андрія Хоміва про його порушення як тут він почав мене перебивати та сказав "Я зараз розмовляю з генералом", я знову запросив працівника НПУ м.Київ Андрій Хомів представити посвідчення, він запитав причину після того, як я надав відповідь він представив посвідчення та забіг у ГУНП м.Київ.
Тим самим Працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів порушив:
Статтю 24 та 98 ККПК.
Статтю 4.5. Закону "Про проблискові маячки".
Статут Національної Поліції України 1.1, 1.2, 2.1, 2.4, 2.7, 2.17, 2.20, 2.22
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Андрій Хомів Статус: На Волі. Додаткова інформація: Працівник НПУ м.Київ
Подільсикй край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
18/01/2025.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину
ОПИС
Я, Генеральний Прокурор - Ілля Репецький, доповідаю про те, що: 18/01/2025 о 19:05, Я, Генеральний Прокурор - Ілля Репецький проїжджав Головне Управління Національної Поліції м.Київ (Далі ГУНП м.Київ) та побачив що працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів взяв Службовий Транспортний Засіб (Далі СТЗ) та виїхав на перехрестя, я увімкнув боді камеру та підійшов до працівника Андрій Хомів та попросив його службове посвідчення, на моє не однократне прохання працівник Андрій Хомів не надав мені посвідчення та почав уїжджати, я сів у авто та почав переслідувати працівника, під час "Погон" працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів увімкнув світло звукові маячки та прямувати до ГУНП м.Київ, коли працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів прибув до задньої парковки ГУНП м.Київ я знову підбіг до працівника НПУ м.Київ Андрій Хомів та запросив його посвідчення у слід чого я почав фразу "Гуляй" та він забіг у будівлю ГУНП м.Київ, я прослідував за працівником він закрив двері та побіг до виходу з ГУНП м.Київ, я почув що Генерал НПУ м.Київ Денис Вентерович проводив скликання у свому кабінету я покликав його до себе, ми побігли за працівником НПУ м.Київ Андрій Хомів, коли Я та Денис Вентерович наздогнали працівника НПУ м.Київ Андрія Хоміва він використав на мені спец. засіб "Тайзер", коли Денис Вентерович повідомив ким я являюсь працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів сказав фразу "Ну хай документи покажить", Я почав повідомляти працівника НПУ м.Київ Андрія Хоміва про його порушення як тут він почав мене перебивати та сказав "Я зараз розмовляю з генералом", я знову запросив працівника НПУ м.Київ Андрій Хомів представити посвідчення, він запитав причину після того, як я надав відповідь він представив посвідчення та забіг у ГУНП м.Київ.
Тим самим Працівник НПУ м.Київ Андрій Хомів порушив:
Статтю 24 та 98 ККПК.
Статтю 4.5. Закону "Про проблискові маячки".
Статут Національної Поліції України 1.1, 1.2, 2.1, 2.4, 2.7, 2.17, 2.20, 2.22
ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Відеофіксація (b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 24, 98 ККУ.
Подільський край, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
20/01/2025.
ПРОТОКОЛ
допиту підозрюваного
Я, Генеральний Прокурор - Ілля Репецький, 19 січня 2025 року, допитав підозрюваного у справі №0072.
Ім'я та прізвище допитуваного: Андрій Хомів
Дата народження: 07.11.2000
Місце проживання: Квартира 139 Будинок 2
Громадянство: Українське
Місце роботи або навчання: НПУ м.Київ (Відсторонений)
Контактний номер: +380 98 684 1166 (( Madnetskii ))
Під час допиту вдалося встановити наступне: Андрій Хомів стверджував що він забув про те, що він зобов'язаний представити посвідчення під час спілкування або за потребою громадянина, на питання чому він сказав "Гуляй" відповідь "Це не зі зла", На питання "Для чого ви використали на мені Спец. засіб "Тайзер" відповідь "Систематично, я вас в перше бачив"
(a) Відеоматеріал №1: video
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.