В очікуванні ОГП | №0356| 100 ККУ | OPEN

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
244
Реакції
250
Бали
351
офіс ген прока.png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО

Дата відкриття: 28.08.2026

Головний слідчий: Максим Альварез

Слідча група:Заступник Генерального прокурора.

ОПИС

Я, Заступник Генерального прокурора Максим Альварез, переглядаючи скаргу до прокуратури №225 та прикладених до неї доказів, встановив, що, співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо, не дотримамся Кримінально Процесуального Кодексу України, а саме статі 12.2 "Порядок затримання" не повідомивши підставу для затримання громадянина Назара Альвареза, він назвав причину чого не буде казати підставу, причиною стало "Це вам скаже адвокат, я не юридичний посібник". Цими діями співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо , порушив 100 статтю ККУ

Іʼмя: Захаріо Серо

Статус: На волі

Додаткова інформація: Працівник СБУ

ДОКАЗИ
Доказ №001
Доказ №002
Скарга до прокуратури №225

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.

Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез

Підпис:

1787907505615.jpeg

Максим Альварез.

Заст.Ген.Прокурора | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
244
Реакції
250
Бали
351
1787940657981.png

Подільський край, КИЇВ,

Генеральна прокуратура.

28/08/26

РАПОРТ

про виявлення ознаків злочину

ОПИС

Я, Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез, доповідаю про те, що: 28/08/2026, переглядаючи скаргу до прокуратури №225 та прикладених до неї доказів, встановив, що, співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо, не дотримамся Кримінально Процесуального Кодексу України, а саме статі 12.2 "Порядок затримання" не повідомивши підставу для затримання громадянина Назара Альвареза, він назвав причину чого не буде казати підставу, причиною стало "Це вам скаже адвокат, я не юридичний посібник". Цими діями співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо , порушив 100 статтю ККУ

Особиста інформація

Ім'я та Прізвище - Захаріо Серо
Стать - Чоловіча

Дата народження -

Громадянство - Українець

Місце реєстрації -

На підставі вищевикладеного, прошу зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 100 ККУ.

Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез

Підпис:
1787940839199.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі