Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Я, Заступник Генерального прокурора Максим Альварез, переглядаючи скаргу до прокуратури №225 та прикладених до неї доказів, встановив, що, співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо, не дотримамся Кримінально Процесуального Кодексу України, а саме статі 12.2 "Порядок затримання" не повідомивши підставу для затримання громадянина Назара Альвареза, він назвав причину чого не буде казати підставу, причиною стало "Це вам скаже адвокат, я не юридичний посібник". Цими діями співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо , порушив 100 статтю ККУ
Я, Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез, доповідаю про те, що: 28/08/2026, переглядаючи скаргу до прокуратури №225 та прикладених до неї доказів, встановив, що, співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо, не дотримамся Кримінально Процесуального Кодексу України, а саме статі 12.2 "Порядок затримання" не повідомивши підставу для затримання громадянина Назара Альвареза, він назвав причину чого не буде казати підставу, причиною стало "Це вам скаже адвокат, я не юридичний посібник". Цими діями співробітник Служби Безпеки України Захаріо Серо , порушив 100 статтю ККУ
Особиста інформація
Ім'я та Прізвище - Захаріо Серо Стать - Чоловіча
Дата народження -
Громадянство - Українець
Місце реєстрації -
На підставі вищевикладеного, прошу зафіксувати кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею 100 ККУ.
Заступник Генерального прокурора - Максим Альварез
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.