Розглянуто ОСКАГЖЕНЯ НА БАН//2.5

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Немчук

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2026
Дописи
25
Реакції
1
Бали
11
1. Ваш нікнейм:Матвій Ткаченко
2. Нікнейм адміністратора:Семпроніо Серо
3. Суть скарги:Мені токощо дали бан на 6000 днів за порушиня 2.5 -(означает использование стороннего программного обеспечения, читов, скриптов или багов для получения преимущества над другими игроками)- я не скачувал чити не какія програми. я новенький на цйому сервери и тока сегодня почав грати на 01 сервери прошол всі квести для новачков и устроїлся до ЗСУ І я прошу щоб розблокували вить я нечого не порушувал и тока почав грати таже 24 години не прошло як я граю на 01 сервери туму прошу шановну адміністрацію мене розблокувати и можете подивитися самі я новачок также на мене не писали жодниг скарг туму я просю розблокуваня зашо можуть дать бан- нарушение правил, включая использование читов (аим, авто +C), DM (убийство без причины), злоупотребление игровыми механиками, оскорбление администрации/игроков, багоюз, а также вмешательство в игровой процесс я не чого не порушувал и просю розблокуваня на мене не писали скарги!!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://files.fm/u/wxj7jhpjwp
5. Дата порушення:25.03.2026

Останнє редагування:

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Порушення 2.5
2.5. "Мультиакаунти" - Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових акаунта на сервері, з яких перший основний, а інший твінк-акаунт. |
Бан 6000 днів усіх мультиакаунтів на сервері + бан основного акаунту на 7 днів
Можете подати скаргу на видалення мультиакаунтів,тоді основний аккаунт буде розблоковано

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі