Розглянуто ОСКАРЖЕННЯ БАНУ - КЕРІВНИЦТВО CD#32

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
9
Реакції
3
Бали
3
CD#32 1. Нікнейм адміністратора: невідомо
2. Особистий нікнейм: Саня Шелбі(77997)
3. Суть скарги: модератори дають некомпетентну відповідь. Даною відповідю адміністратор показує некомпетентність, так як його попросили надати причини, докази якогось правопорушення. Єдина відповідь, яка начебто дає змістовну відповідь на мої питання, для цього модератора, це: За просто так забанити не можуть. Якби все так дійсно працювало в реальному житті працівник поліції при затриманні водія також міг би оштрафувати водія без поважних причин і фактів вчинення злочину. Якщо я маю бан 4 дні, дайте мені докази мого правопорушення, щоб я більше такого не робив
4. Доказ видачі покарання: прикріпив фото(відбулось 23 січня)

Саня Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
9
Реакції
3
Бали
3
Знову модератор закриває справу без фактів! І перекладає вину на керівництво. Якщо керівництво, то нехай вони дадуть відповідь, а не модератор, в якого один і той же аргумент на 4 повідомлення, і я не здивуюсь, якщо тут знову буде "просто так заблокувати ніхто не може"

Саня Шелбі

Новий гравець
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
9
Реакції
3
Бали
3
Також можна відповідь на запитання: Чим моє правопорушення потужніше ніж гравця якого розблокували, скрін надсилаю?)

Вкладення

• 1674503874335.png
    1674503874335.png
    288.5 Кб · Перегляди: 68

Дем

Новий гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
8
Реакції
1
Бали
3
Дорогі модератори, прошу дати адекватну змістовну відповідь, на запитання мого друга і не закривати справу не довівши її до кінця. Якщо ж у вас відповідь та сама і ви не знаєте як діяти щоб вирішити питання, то підкажіть як можна поскаржитися на некомпетентність модераторів і не здатність їх вирішувати запроси гравців. ДЯКУЮ!!!1

Alexandr Volk

Гість
Якщо вас забанили і ви хочете дізнатися причину - зверніться за формою до розділу "Скарги на Адміністрацію"

Alexandr Volk

Гість
Надайте скріншот бана з гри.

Останнє редагування модератором:

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю!
Шановний гравець, ще раз повторюю, Вас було заблоковано не адміністратором! Тому будь ласка почекайте поки Вас розбанить системно. Вибачте за завдані незручності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі