Ваня Ведешка
Поважний гравець
- Реєстрування
- 5 Лип 2026
- Дописи
- 98
- Реакції
- 105
- Бали
- 99
ОСКАРЖЕННЯ БЛОКУВАННЯ ТГ Майстерня розробників | UKRAINE GTA
1. Нікнейм Telegram акаунту на момент отримання блокування:@ivav30
Посилання: https://t.me/ivav30
2. Суть звернення:
Вітаю, шановна адміністраціє «Майстерня Розробників | UKRAINE GTA»!
Я повторно звертаюся до Вас із проханням переглянути моє блокування Telegram-акаунту та надати мені можливість повернутися до спільноти.
Раніше я вже подавав оскарження щодо свого блокування, однак отримав відмову через рекламу сторонніх проєктів. Я розумію причину прийнятого рішення та не намагаюся заперечувати факт свого порушення. Я визнаю, що мої дії були неправильними та суперечили встановленим правилам спільноти.
За час перебування в блокуванні я мав достатньо часу, щоб переосмислити свою поведінку та зрозуміти, що подібні дії можуть негативно впливати на роботу адміністрації, розвиток проєкту та комфорт інших учасників спільноти.
На даний момент я перебуваю в блокуванні вже понад два місяці. Для мене це досить тривалий термін, протягом якого я фактично не маю можливості повноцінно брати участь у житті спільноти. Саме тому я хотів би попросити адміністрацію ще раз розглянути мою ситуацію та врахувати термін, який я вже провів у блокуванні.
Я не прошу просто проігнорувати моє порушення. Навпаки, я визнаю свою помилку та готовий понести відповідальність за неї. Проте я також прошу врахувати, що покарання вже мало для мене достатньо серйозні наслідки, і за цей час я зрозумів, що надалі необхідно уважніше ставитися до правил.
Якщо моє блокування було видане за рекламу стороннього проєкту, я повністю усвідомлюю, що подібні дії більше не повинні повторюватися. У разі розблокування я зобов'язуюся не рекламувати сторонні проєкти, не поширювати сторонні посилання з метою залучення учасників, не провокувати конфлікти та дотримуватися всіх правил «Майстерні Розробників | UKRAINE GTA».
Я також готовий у подальшому уважно ознайомлюватися з актуальними правилами перед будь-якими публікаціями чи повідомленнями, щоб не допустити повторного порушення.
Прошу адміністрацію поставитися до мого повторного звернення з розумінням. Я справді хочу повернутися до спільноти та надалі перебувати в ній без порушень. Я розумію, що остаточне рішення залишається за адміністрацією, і я поважатиму будь-яке прийняте рішення.
Разом із цим дуже прошу розглянути можливість зняти блокування, скоротити його термін або надати мені можливість повернутися до спільноти під певними умовами.
Я готовий довести своїми подальшими діями, що зробив висновки з цієї ситуації. Не хочу повторювати минулі помилки та створювати проблеми адміністрації або учасникам проєкту.
Також прошу, якщо це можливо, перевірити точну дату накладення блокування та фактичний термін, який я вже провів у ньому, оскільки точної дати видачі блокування я наразі не знаю.
Щиро прошу адміністрацію дати моїй ситуації ще один шанс. Я визнаю свою провину, шкодую про скоєне та готовий надалі дотримуватися всіх встановлених правил.
Сподіваюся, що адміністрація зможе врахувати тривалий термін блокування, моє визнання провини та готовність виправити свою поведінку.
Прошу повторно переглянути моє блокування та, якщо це можливо, надати мені шанс повернутися до спільноти.
Дякую за увагу, розгляд мого звернення та приділений час.
З повагою,
@ivav30
3. Докази:
https://ua.files.fm/u/jac2z268xscye4j3
4. Дата видачі блокування:
Точну дату не пам'ятаю. На момент подання повторного оскарження перебуваю в блокуванні вже понад 2 місяці.