Відмовлено ОСКАРЖЕННЯ ВЕРДИКТУ ГА ТА СУМИ КОМПЕНСАЦІЇ | ДЛЯ КЕРІВНИЦТВА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валений

Козак
Реєстрування
4 Січ 2025
Дописи
10
Реакції
12
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Савранський Сир (ГА)
2. Особистий нікнейм: Швець Валерій [124094]
3. Суть скарги:
Категорично не згоден з вердиктом ГА та призначеною компенсацією у 100,000 грн. Вважаю розгляд справи халатним, а суму — такою, що принижує гідність гравця.
Аргументація для перегляду справи:
Маніпуляція з ID та акаунтами: ГА стверджує, що Discord належить "Сергію Пасечнику". Наголошую: про деталі нашої ситуації та переписку знали лише дві людини — Я та Максим Пасечник [215594]. Ніяких третіх осіб у конфлікті не було. Якщо заблоковано "Сергія", це означає, що у гравця мультиакаунт, або він намагається уникнути відповідальності на основному персонажі. Я вимагаю блокування саме Максима Пасечника [215594], який безпосередньо займався шантажем та отримав від Керівництва 1.5 млн грн.
Повний ігнор мети скарги: Адмін Рома Семеген направив мене на форум для скорочення терміну, але через затягування розгляду на 11 днів, я відбув 9-денний бан повністю. Адміністрація згадала про справу лише тоді, коли я вже вийшов із бану самостійно. Це доводить повну бездіяльність та халатність відповідальних осіб.
4.Вартість вкраденого майна (стяжки, M4, набої) — 780,000 грн.
Шантажист Максим Пасечник отримав компенсацію 1,500,000 грн.
Постраждалий (я), після 11 днів очікування, отримав лише 100,000 грн.
Це в 15 разів менше за суму, яку видали порушнику, і не покриває навіть години мого ігрового часу (НА СЕРВЕРІ МОЖНО заробити 70к+ це мінімум за 25 хв).
Вимога:
Переглянути суму компенсації до 1,500,000 грн (співмірно з виплатою порушнику та втраченим часом).
Заблокувати основний акаунт шантажиста — Максим Пасечник [215594], оскільки саме він був учасником ситуації, а не підставні особи.
4. Докази: [https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗАЯВА-НА-ОТРИМАННЯ-КОМПЕНСАЦІЇ-ЗА-ПОМИЛКОВИЙ-БАН-ТА-ХАЛАТНІСТЬ.379918/

5. Дата: 18.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

18 березня вам було нараховано кошти в якості компенсації за некоректний розгляд скарги. 19 березня з вашого балансу було списано 1.862.150 в якості компенсації за порушення правил пограбувань згідно цієї скарги.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі