Зачинено ОСКАРЖЕННЯ ДОГАНИ ДСНС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Чорних

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Лип 2026
Дописи
70
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Денис Чорних
2. Нікнейм порушника: Олександр Смуток
3. Суть скарги:
: Оскарження догани за неприбуття на код-5

Вітаю,

Хочу звернутися щодо отриманої мною догани за нібито неприбуття на код-5.

Приблизно о 20:10 було оголошено, що буде код-5 в 20:25 для виїзду на ВЧ з метою гасіння пожежі. При цьому графік пожежі був приблизно на 20:30. У цей момент я перебував у голосовому зв’язку та повідомив, що не зможу повертатися назад, оскільки вже під’їжджав до Дніпра.

Після цього я самостійно прибути безпосередньо до ВЧ з Доповидь було шо ЗСУ я приїду на Охорону Дозвіл був та допомогти з охороною і гасінням пожежі, оскільки вже неодноразово виникали ситуації, коли ДСНС не встигала самостійно впоратися з пожежею на ВЧ. Я хотів допомогти фракції та забезпечити охорону території.

Після того як пожежу на ВЧ було повністю погашено, я вже прямував до АКПП та побачив, що мені видали догану за неприбуття на код-5.

Після цього я зайшов до Генерала у спеціальний зв’язок один на один та запитав, чи потрібно було мені спочатку їхати з ВЧ до ДСНС, а потім з ДСНС знову повертатися на ВЧ для гасіння пожежі. У відповідь я почув, що саме так і потрібно було зробити.

Тому в мене виникає питання: який сенс мені було їхати з ВЧ до ДСНС, а потім знову повертатися на ВЧ, якщо я вже перебував безпосередньо на місці пожежі та допомагав її ліквідовувати?

Я не ігнорував код-5 та не відмовлявся виконувати поставлене завдання. Навпаки, я прибув безпосередньо на ВЧ і допоміг під час ліквідації пожежі.

У зв’язку з цим прошу Вас переглянути докази та ситуацію повністю, а також пояснити, яке саме порушення з мого боку було допущено.

Прошу врахувати мої фактичні дії та те, що я перебував на місці події й виконував необхідну роботу, а не просто проігнорував код-5.

Будь ласка, перегляньте докази та обставини цієї ситуації. Якщо я дійсно порушив правила — прошу вказати конкретний пункт, який я порушив. Якщо ж порушення не було, прошу переглянути рішення щодо догани.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/r9gzbgtdn65wdc83
5. Дата порушення: не помню уже родиби уменя догана 3-4 День

Останнє редагування модератором:

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
544
Реакції
327
Бали
123
Вітаю! Переглянувши докази, порушень з боку лідера немає.
Догану було видано вірно, ви порушили статут, а саме не прибули на Код-5.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі