Єгор Азуровв
Козак
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 20
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
- Нікнейм адміністратора:Влад Романович
- Особистий нікнейм:Єгор Азуров (74726)
- Суть скарги:Вітаю. Хотів би вибачитись за свій вчинок і пояснити, чому так вийшло. Я був у клані SaintDevils, мені реально подобалось там грати, я потоваришував з багатьма учасниками. Але весь час лідер клану, Тарас Блак, дуже погано до всіх ставився: ображав, матюкався, переходив на особистості, принижував людей, які старались для клану. Найбільше діставалось модераторам — Людмилі Блак і Альоні Майській. Він говорив їм дуже грубо, постійно ображав. Після чергової сварки вони просто не витримали й пішли. Для мене це було занадто. Поскаржитись ми не могли, бо все було в нашому Discord, без офіційних доказів. Мені було дуже прикро, що дівчат так принизили, і я на емоціях вирішив помститись. Це було на емоціях імпульсивно й неправильно. Ми могли просто піти з клану — але я був злий і зробив дурницю. Ще хочу зазначити, що Тарас Блак не подавав на форум інформацію про зміни в старшому складі. Коли він поставив мене модератором — теж нічого не подав. Через це, коли я діяв на емоціях, я думав, що я навіть не офіційний модератор і не зрозумів, що за мною стоїть відповідальність. Я хочу вибачитись перед Тарасом за свій вчинок, перед учасниками клану за те, що підвів їх, і перед адміністрацією за те, що через цю ситуацію довелось витратити час на розгляд та пошук винного. Вину визнаю повністю. Я готовий повернути всі М4 які були саме у мене які ми забрали з общака клану Я зрозумів, за що мене покарали, і зробив висновки. Я більше не буду робити нічого на емоціях чи в гніві. Прошу адміністрацію дати мені шанс виправитися і, якщо можна, зменшити термін покарання. Хочу повернутися на проєкт раніше й грати без порушень.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):17.11.2025 тиць
- Дата походження:17.11.2025