Відмовлено ОСКАРЖЕННЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Ельвінс

Шановний гравець
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
13
Реакції
42
Бали
18
1.Нікнейм адміністратора : Діана Скакун

2. Ваш нік:
Кайла Маріарті

3. Ваш ID:
51830

4. Причина покарання:
7.1

5. Суть оскарження:
Прошу переглянути блокування за пунктом 7.1.

Фотографія, яка стала причиною покарання, знаходилась у відкритому доступі — у спільній Discord-групі, де перебували гравці цього проєкту. Вона не була опублікована з метою образити або принизити когось, і не супроводжувалась негативними чи токсичними коментарями.

Також хочу зазначити, що я недавно приєдналась до проєкту і не знала, що активність у Discord може вважатися частиною ігрового простору та підпадає під ті самі правила RP-поведінки. Якщо я справді порушила правила — це сталося ненавмисно та без злого наміру.

Крім того, я та мої друзі стали об’єктом відкритого “зливу” та цькування з боку інших гравців: образи, провокації, спроби витіснити з проєкту. Це і стало причиною цього конфлікту.

Дуже сподіваюсь, що ситуація буде розглянута справедливо.

Прошу скасувати або пом’якшити покарання, враховуючи, що порушення не було злим умислом

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! За Вашими словами, фотографія знаходилась у відкритому доступі, але, за моїм проханням під час бесіди з Вами доказів на це не було надано, як і зараз. Також, відповім одразу на слова з Вашого оскарження з цього приводу: якщо Discord-канал створений певною групою гравців і доступ до нього мають лише обрані користувачі, то інформація в ньому не є загальнодоступною і він не є публічним. В даному випадку фото надіслане Вами стороннім особам. Це вважається розповсюдженням особистої інформації без згоди власника.
Щодо Ваших слів про цькування та злив від гравців: якщо таке порушення справді має місце, воно підлягає розгляду відповідно до правил. Також це не є підставою для подальших порушень з Вашого боку. В такому випадку Ви завжди маєте можливість звернутись до нас з відповідними доказами - гравці отримають покарання.

У цьому конкретному випадку ситуація вже розглянута згідно з діючими правилами. Покарання залишається.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі