Відмовлено ОСКАРЖЕННЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Леший

Новий гравець
Реєстрування
11 Лип 2025
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Діана Скікун
Особистий нікнейм:Вадос Леший
Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністраціє! Сьогодні, 05.08.2025, я хотів саджати лохину для того, щоб заробити грошей, але мене посадили в деморган по причині "до зміни нікнейму". Проте я не згоден з діями старшої адміністрації, тому що Вадос — це скорочена форма імені Владислав або Вадим, і я не вважаю це ім’я NonRP-ніком.
Якщо такі імена заборонені, то чому на сервері дозволено імена, як-от Дімон (хоча повне ім’я — Дмитро) або Санек (замість Олександр)? Також у нас були такі адміністратори, як Хенсік Мореззі. Наскільки мені відомо, ім’я Хенсік не є справжнім, так само, як і Монтіп (Монтіп Коваленко — колишній ГА 06).
Доказ видачі покарання (скріншот\відео): тиць
Дата походження: Дата:05.08.2025 Час:00:25:12

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, прикладаю Вам відповідні правила та примітку щодо Вашого випадку:
Нікнейм ігрового персонажа має бути написаний кирилицею у форматі "Ім'я Прізвище". Ім'я та прізвище пишуться із великої літери. Решта літер - малі. Вадос є скороченою формою імені, то ж можемо віднести до наступної примітки:

1754395087214.png

Також додам, що в моменті адміністратор пояснив Вам при наданні попередження, якщо Вам потрібна детальна інформація, уточнюйте будь ласка в моменті задля уникнення непорозумінь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі