Вадим Діловій 228
Козак
- Реєстрування
- 17 Лис 2025
- Дописи
- 76
- Реакції
- 17
- Бали
- 11
1. Discord сервер(04
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Моє ім'я Вадим Діловій хто відав покарання Не знаю
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Вадим Діловій (380954__56
4. Суть звернення:
Мене звати [Вадим Діловій, і я звертаюся щодо блокування мого акаунта в Дискорди]).
Я вважаю, що блокуванняя в дискорди Я Згоден цім з блокування реклама іншого проекта . Я завжди намагався дотримуватися правил платформи та не мав наміру їх порушувати. Якщо з мого боку все ж було допущено помилку — щиро перепрошую, це не повториться.
Прошу вас переглянути мою ситуацію та, за можливості, розблокувати мій акаунт. Я готовий надати додаткову інформацію, якщо це необхідно.
Дякую за ваш час і розгляд мого звернення. дякую ГА-ЗГА!!!
З повагою,
[Вадим Діловій]
Останнє редагування: Учора о 15:55
Скарга
5. Докази (скріншоти/відео): Помилка покажує Шо ві заблокованіє
6. Дата видачі покарання не помню дату Колі меня відали покарання
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Моє ім'я Вадим Діловій хто відав покарання Не знаю
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Вадим Діловій (380954__56
4. Суть звернення:
Мене звати [Вадим Діловій, і я звертаюся щодо блокування мого акаунта в Дискорди]).
Я вважаю, що блокуванняя в дискорди Я Згоден цім з блокування реклама іншого проекта . Я завжди намагався дотримуватися правил платформи та не мав наміру їх порушувати. Якщо з мого боку все ж було допущено помилку — щиро перепрошую, це не повториться.
Прошу вас переглянути мою ситуацію та, за можливості, розблокувати мій акаунт. Я готовий надати додаткову інформацію, якщо це необхідно.
Дякую за ваш час і розгляд мого звернення. дякую ГА-ЗГА!!!
З повагою,
[Вадим Діловій]
Останнє редагування: Учора о 15:55
Скарга
5. Докази (скріншоти/відео): Помилка покажує Шо ві заблокованіє
6. Дата видачі покарання не помню дату Колі меня відали покарання