Відмовлено ОСКАРЖЕННЯ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дагестанец Краймиз
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA!

Пишу вам ще раз із проханням переглянути моє блокування. Як мені й радили, я почекав ще тиждень і звертаюся знову.

Я вже неодноразово визнавав свою провину у попередніх зверненнях і хочу ще раз це підтвердити. Я щиро шкодую за свої слова, розумію, що вони були образливі та порушували правила. Мені дійсно соромно за той вчинок, і я повністю усвідомив свою помилку.

За весь цей час я багато разів усе обдумав і зробив для себе висновки. Я зрозумів, що потрібно контролювати свої емоції і відповідати за свої слова. Такої ситуації більше не повториться.

Я поважаю рішення адміністрації і розумію, що покарання було заслуженим. Але дуже прошу дати мені останній шанс. Це звернення для мене вже дійсно крайній раз.

Хочу окремо зазначити, що через тиждень буде капт (битва за картель), і для мене це дуже важливо. Я дуже хочу потрапити туди разом зі своєю командою і не підвести їх, як це вже було раніше через моє блокування.

Я обіцяю, що буду дотримуватись правил і поводитись адекватно. З мого боку більше не буде порушень.

Щиро прошу переглянути моє блокування та дати можливість повернутися до гри. Мені це дуже важливо, і я готовий довести це своєю поведінкою.

Дякую за увагу, терпіння та розгляд мого звернення.

З повагою, Дагестанец
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Петиція-тільки-для-Олега-Галицького.382762/
5. Дата порушення: -

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі