Відмовлено ОСКАРЖЕННЯ!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Потриваєв

Новий гравець
Реєстрування
10 Лют 2026
Дописи
1
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Максим Николаев (242977)
2.
Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: Вітаю. Прошу переглянути видане мені блокування на 5 днів за причиною «Згадка родичів».
У моїх словах не було абсолютно жодного наміру образити чи взагалі згадати реальних батьків іншого гравця.
Вираз «звертайся до папи, я допоможу» «обращайся к папе» був використаний виключно як ігровий сленг. У цьому контексті «папа» — це я сам (у значенні старший/сильніший гравець, який захистить і не дасть в образу»)
Інший гравець тривалий час провокував мене та заважав працювати на фермі. Фразою про «папу» я намагався іронічно показати, що готовий захистити себе чи його самого від нападів, виступаючи у ролі такого собі .Жодної згадки реальних членів родини опонента, а тим паче образ на їхню адресу, з мого боку не звучало. Це виключно самоназивання, вирване з контексту. Прошу адміністрацію детальніше вникнути в контекст діалогу та зняти несправедливе блокування. Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманного покарання (скриншот/відео) https://postimg.cc/FY4FWvGF
5. Дата порушення : 15.07.2026 (20:47)

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
882
Реакції
444
Бали
123
Вітаю.

Згадка рідних карається незалежно від контексту. У вашому випадку ви згадали родичів та перевели ситуацію в площину реального життя, що є порушенням правил серверу.

Відбувайте покарання в повному обсязі.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі