Руди Майлз
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 16 Гру 2024
- Дописи
- 196
- Реакції
- 581
- Бали
- 98
1. Ваш нікнейм:Руди Гатило
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація
Хочу звернутися до вас, за спробу оскарження своїх дій від Артема Брауні, якщо згадати його минуле, він був забанен так само на 6к днів тому, що написав величезний текст про те, який був не добрий склад адміністрації на сервері, писав він це в образливому значенні та з негативними висловлюваннями.
Він отримав бан, і згодом вирішив написати оскарження, прикріплю жалобу нижче
Він написав, що усвідомив помилку, усвідомив, що був не правий, і просив шанс на виправлення,
Ситуація, яка зараз знову склалася, це купівля гаража за реальні гроші.
Твістер робив це впевнено, з надією, що ніхто нічого не дізнається
Якби він зробив цю помилку, і визнав її, то зізнався б адміністрації відразу, а не відтягував момент, поки спливе правда зовсім від сторонніх осіб,
Людина повністю усвідомлювала, що це грубе порушення правил UKRAINE GTA, де геть-чисто заборонено купівлю або продаж віртів.
І зараз пише оскарження і просить вибачення
Я вважаю ця людина заслуговує, за свої дії та попередні рази де він робив помилки
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.323825/
5. Дата порушення:24/06/2026
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація
Хочу звернутися до вас, за спробу оскарження своїх дій від Артема Брауні, якщо згадати його минуле, він був забанен так само на 6к днів тому, що написав величезний текст про те, який був не добрий склад адміністрації на сервері, писав він це в образливому значенні та з негативними висловлюваннями.
Він отримав бан, і згодом вирішив написати оскарження, прикріплю жалобу нижче
Він написав, що усвідомив помилку, усвідомив, що був не правий, і просив шанс на виправлення,
Ситуація, яка зараз знову склалася, це купівля гаража за реальні гроші.
Твістер робив це впевнено, з надією, що ніхто нічого не дізнається
Якби він зробив цю помилку, і визнав її, то зізнався б адміністрації відразу, а не відтягував момент, поки спливе правда зовсім від сторонніх осіб,
Людина повністю усвідомлювала, що це грубе порушення правил UKRAINE GTA, де геть-чисто заборонено купівлю або продаж віртів.
І зараз пише оскарження і просить вибачення
Я вважаю ця людина заслуговує, за свої дії та попередні рази де він робив помилки
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-ГА.323825/
5. Дата порушення:24/06/2026