Розглянуто ОТКРИТИЙ БЛАТ ВАЛЕРИЯ ГРОСМАН ДЛЯ ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
644
Реакції
1,145
Бали
153
1. Ваш нікнейм:Маркус Фікс
2. Нікнейм адміністратора:Валерия Гросман
3. Суть скарги:
Здравствуйте, Олег Галицький.

Звертаюся до вас у зв’язку з ситуацією, яка має всі ознаки блату, упередженого розгляду скарги та тиску на автора скарги з боку адміністратора Валерії Гросман.

Я подав скаргу на гравця Лера Бездушная за злив мого номера телефону в TikTok у коментарях під моїм відео. Після цього я перейшов на акаунт, з якого було здійснено злив, де в описі профілю було зазначено ім’я «Лера Бездушная», що прямо вказує на власника акаунта та підтверджує причетність цієї особи.

Замість стандартного та неупередженого розгляду скарги адміністратор Валерія Гросман ініціювала voice-розмову, куди додала:
• особу, на яку подано скаргу — Леру Бездушную;
• адміністратора Ваню Мейсона;
• мене як автора скарги.

Під час цієї розмови були зафіксовані наступні факти:
1. Лера Бездушная жодного разу не заперечила, що саме вона злила мій номер телефону.
2. Вона прямо заявляла, що зробила це «у відповідь» на події двомісячної давнини, тобто усвідомлено та навмисно.
3. Адміністратор Ваня Мейсон озвучував позицію, що я нібито «спровокував» порушника, фактично намагаючись виправдати злив персональних даних.
4. Мотив «помсти» подавався як аргумент, який, на їхню думку, може пом’якшити або зняти відповідальність.

Наголошую:
злив персональних даних є грубим порушенням правил, яке не може бути виправдане жодними провокаціями, конфліктами чи особистими образами.

Окремо вважаю за необхідне звернути увагу на пряму суперечність у позиції адміністратора Валерії Гросман.

З одного боку, з її слів було заявлено, що «неможливо встановити, кому належить TikTok-акаунт», і що «через відсутність підтверджень будь-який зв’язок між акаунтом і гравцем залишається лише припущенням».

З іншого боку, під час тієї ж voice-розмови гравець Лера Бездушная:
• не лише не заперечувала свою причетність;
• а й заявляла про готовність “відсидіти бан”.

Вважаю цей момент принциповим, оскільки людина, яка не має жодного стосунку до порушення, не заявляє про готовність понести покарання у вигляді бана. Така поведінка є логічно обґрунтованим підтвердженням усвідомлення власної відповідальності та повністю спростовує тезу про «відсутність будь-якого зв’язку» між акаунтом і гравцем.

Далі ситуація набула ще більш тривожного характеру. Адміністратор Валерія Гросман неодноразово чинила тиск, наполягаючи:
• на вибаченнях з боку порушника;
• на закритті скарги після формальних вибачень.

Після приблизно години розмови Лера Бездушная таки вибачилася. Я чітко заявив, що мене не цікавлять вибачення, а цікавить реальне покарання за порушення правил сервера.

Після прямого запитання щодо санкцій Валерія Гросман повідомила, що рішення буде ухвалювати з Олегом Галицьким.

Окремо підкреслюю критично важливий факт:
Валерія Гросман повідомила, що вже підготувала формулювання «скаргу закрито за проханням автора», попри те, що я категорично не просив і не погоджувався на закриття скарги. Це я розцінюю як спробу примусового закриття скарги та спотворення результатів її розгляду.

У мене відсутня відеофіксація voice-розмови з технічних причин (я перебував з мобільного пристрою), однак у мене є скріншоти, які підтверджують факт перебування всіх перелічених осіб у voice-каналі в момент обговорення.

У зв’язку з викладеним вимагаю:

1. Надати чітку правову оцінку факту зливу мого номера телефону та застосувати санкції до гравця Лера Бездушная відповідно до правил сервера.
2. Провести службову перевірку дій адміністратора Валерії Гросман на предмет:
• упередженого розгляду скарги;
• тиску на автора скарги;
• спроби примусового закриття скарги;
• можливого блату.

3. Надати мені офіційну відповідь за результатами розгляду.

Прошу розглядати це звернення саме як скаргу на дії адміністрації, а не як особистий конфлікт між гравцями.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:22.01.2025

ЗВЯЗОК ЗІ МНОЮ ДС-marcus_ww
НАДАМ ВСІ ДОКАЗИ ПОРУШЕННЯ ВІД ГРАЦЯ ЛЕРА БЕЗДУШНАЯ

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець.

Розумію ваше обурення вчинком іншого гравця по зливу ваших персональних даних. Неупереджено розглянувши дану скаргу виношу вердикт. Дії гравців поза межами Ukraine GTA та дотичних до Ukraine GTA ресурсів (форум, офіційні чати тощо) не модеруються адміністраторами Ukraine GTA. Саме через це, нажаль, покарання не може бути виданим.

У випадку, якщо у вас є докази особистого зізнання гравця у порушенні, прошу їх надіслати у особисті. Лише в цьому випадку гравцю може бути видано покарання.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі