Відмовлено Обжалование бана (для га, зга не лезть)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Налівной

Свободный человек
Реєстрування
25 Жов 2024
Дописи
125
Реакції
167
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Лоренц Квенті [107398]
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги: Добрый день, уважаемый ГА, хочу задать вопрос по поводу моего бана на 6к дней. Вчера я обманул игрока на скин «Красный крик», он прописал рп договор про продажу, и я подтвердил, после обмена я убежал, и он залил жб на форум. Я передал скин на аккаунт друга, и меня забанили на 20 дней, но вот возник вопрос, почему ему вернули скин, если согласно правилу 11.8 и примечанию №1 там прописано, что если на аккаунте, с которого совершался обман, не выявлено скин, то компенсация не будет наданая, человеку скин вернули. Потом моему другу написал Серго Голд с просьбой зайти в войс, потом мне в лс телеграмма пишет кент, что, мол, меня забанили на 6к дней, и вот, бамс, это правда. Вот теперь вопрос, почему ему вернули, если на акке не было скина, но потом меня блокнули на 6к дней за махинации, то есть, по вашему мнению, то, что я скаманул и передал другу скин, это прям махинации, что надо на 6к дней блокать?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Посмотрите по логам что он меня блокнул
5. Дата порушення: 03.01.2026

Даниїл Хліманцов

Мл. Адміністратор|С МОЗ, ДКВС | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
188
Реакції
286
Бали
108
Вік
25
1. Ваш нікнейм: Лоренц Квенті [107398]
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги: Добрый день, уважаемый ГА, хочу задать вопрос по поводу моего бана на 6к дней. Вчера я обманул игрока на скин «Красный крик», он прописал рп договор про продажу, и я подтвердил, после обмена я убежал, и он залил жб на форум. Я передал скин на аккаунт друга, и меня забанили на 20 дней, но вот возник вопрос, почему ему вернули скин, если согласно правилу 11.8 и примечанию №1 там прописано, что если на аккаунте, с которого совершался обман, не выявлено скин, то компенсация не будет наданая, человеку скин вернули. Потом моему другу написал Серго Голд с просьбой зайти в войс, потом мне в лс телеграмма пишет кент, что, мол, меня забанили на 6к дней, и вот, бамс, это правда. Вот теперь вопрос, почему ему вернули, если на акке не было скина, но потом меня блокнули на 6к дней за махинации, то есть, по вашему мнению, то, что я скаманул и передал другу скин, это прям махинации, что надо на 6к дней блокать?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Посмотрите по логам что он меня блокнул
5. Дата порушення: 03.01.2026
11.11. Заборонено передавати будь-яких ігрових цінностей отриманих за допомогою махінацій, обману або використання вразливості. Дані дії будуть розцінюватись адміністрацією як співучасть в скоєному. | Бан 6000 днів та конфіскація ігрових цінностей

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

У вашій ситуації було встановлено навмисний обман гравця з подальшими цілеспрямованими махінаціями для уникнення відповідальності, а саме, передача скіна на сторонній акаунт (акаунт друга) вже після вчинення порушення.
Передача скіна третій особі була здійснена не випадково, а з чітким розумінням того, що буде подана скарга та можливе блокування.
Саме тому покарання було посилене до блокування на 6000 днів, а також застосоване до акаунта друга, який погодився прийняти скін та фактично став співучасником.

У випадках, коли ми маємо технічну можливість відстежити шлях переданого майна і довести умисні дії, залишаємо за собою право відновити справедливість, навіть якщо предмет тимчасово знаходився на іншому акаунті.

Примітка до пункту 11.8 не є помилуванням для умисних махінацій і не застосовується в ситуаціях, коли гравець свідомо передає майно на інший акаунт з метою уникнути компенсації або покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі