Добрий день шановний Головний адміністратор! Я Ярослав Стетхем. Я дуже довго думав зізнаватися чи ні, але сьогоднішні факти не дають мені спокою. Мені дуже прикро, що із-за мене ви покарали невинну людину. На момент злиття фотографії Михайла Бархатного я був в сварці з Сенді Мілано, я бачив їхню сварку з гравцем Михайлом, та спеціально надіслав йому та його подружці Михайла особисту фотографію з свого другого аккаунту, та написав що Михайло з зачіскою «штрих-код» так як всі інші фотографії були з інтернету, я писав що є і і інші гравці я збрехав. Коли Сенді поставив собі на головну фотографію я зразу видалив лінк. Мені соромно що я підставив свого друга. Я можу чесно сказати де брав ту фотографію, вона була в його тік тоці, так как я на нього підписаний. Ми на вечір з Сенді помирились, він все мені розповів, а я навіть не зміг йому правду розповісти. Мені дуже соромно те що я наробив, що я підставив свого друга, я вам клянусь що це було в перший та в останній раз. Я обіцяю що таке більше не повториться, це було в перший і в останній раз.
Я хочу відповісти за свої дії злиття фотографій, я їх видалю з всіх сайтів. Я не буду більше нікого зливати! Дякую що прочитали!