Відмовлено Обжалование

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Морріс

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Лис 2022
Дописи
245
Реакції
59
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Буда Дамсот
  3. Суть скарги: Шановний адміністраторе Мартін Морган,

Хочу щиро вибачитися перед вами за свої образливі слова, сказані у вашу сторону, а особливо — за недопустимі висловлювання на адресу ваших рідних. Я глибоко шкодую про те, що дозволив собі сказати щось подібне, особливо про вашу маму. Це було надзвичайно некоректно, грубо й неприпустимо.

Я не шукаю виправдань, але хочу пояснити, що сказане було в стані сильного емоційного збудження. Я втратив самоконтроль, дозволив емоціям взяти гору, і як результат — образив людину, яка цього абсолютно не заслуговувала. На той момент я не усвідомлював, наскільки глибоко можу зачепити словами.

Зараз, коли пройшов час і я вже понад 4 місяці перебуваю в бані, я по-іншому подивився на свої вчинки. Цей період став для мене певною мірою уроком. Я зрозумів, що повага до інших — це основа будь-якої спільноти, і що слова мають силу, за яку потрібно відповідати.

Ще раз прошу вас прийняти мої вибачення. Мені дійсно соромно, і я усвідомлюю, наскільки недостойно я себе повів. Дуже прошу дати мені другий шанс. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться. Я готовий дотримуватись правил, поважати адміністрацію та інших учасників спільноти.

З повагою,
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 25.05.25 / бан выдан 4+- месяцев назад

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі