Відмовлено Обжалування Блокування Аккаунта .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Божен Гаспарович

Шановний гравець
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
36
Реакції
39
Бали
406
1. Ваш нікнейм: Божен Гаспарович
2. Нікнейм адміністратора: Павло Орлик
3. Суть скарги: С початку хтів би сказати подібних конфліктів більше не повториця я зрозумів для себе одне що якщо я і правда бачу не справедливість ви правда працюєте з форумом тому спочатку на форум писати тут реально розберуть . Дякую за те що ви є .

Добрий день! Хотів би обжалувати бан на 7 днів по правилам ГТА України 7.10 , в звязку з цим прикріпляю скріншот переписок саме з цими ж адміністраторами а також в важаю що це є помтса від цих адміністраторів так як я подав скаргу на того адміна якого було знято .
Важаю що це є особистою помстою від адміністратора .
Прошу обжалувати мій бан
Маленьке добавлення: Люди дорогі я граю в РП процесс 14 років я завжди знайду чим зайнятись в грі , а та людина яка мені мстить не може тепер без адмінки йому тяжко він уже просто гравцем не може бути. Я вірно дочекаюсь всього що є я віданний цій системі а ті люди які стояли на самих високих посадах і потім були зняті зачасту просто виходять з гри так як вже не цікаво їм бути гравцем як би вони не кричали на мене .

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Павло Орлик заблокував вас до 31.08.2026 Причина: Поруженя правил Ukraine GTA 7.10
5. Дата порушення: 26.08.2026

1787759138119.png

1787759236541.png

Останнє редагування:

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,970
Реакції
2,746
Бали
643
Вітаю, ви отримали блокування не за образу знятого адміністратора, а за образу діючого адміністратора та заблоковані були мною. Доречі, якщо далі будете підробляти скріншоти отримуєте додаткове покарання.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі