Розглянуто Обжалування бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryan11

Отаман
Реєстрування
9 Січ 2026
Дописи
13
Реакції
26
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Юрій Дизель
2. Нікнейм адміністратора:Серго Голд
3.Суть скарги.
Добрий вечір! Прошу переглянути моє оскарження!

Прошу вибачення, та дуже жалкую про скоєні мною дії. Насправді, я маю повагу до нашої медіа сфери та поважаю їх роботу. Вони роблять великий внесок для нашого сервера. Я ні в якому разі не хотів завадити просуванню та роботі нашого блогера. Також хочу зазначити, що від мене були особисті вибачення пред Юрієм Кротовим про які він заявив публічно те неодноразово. Я розумію, що треба поважати будь-яких гравців нашого сервера та не шкодити їх справам. Розумію, що уникнути покарання за цю ситуацію не можу, але прошу скоротити срок бану через певні обставини. У мене на акаунті є гараж, який не належить мені, бо передали на мій акаунт тимчасово і відшкодувати таку суму за гараж я фактично не зможу. Так як він був проплачений всього лише до 24-25 він може злетіти. Тому прошу скоротити бан. Я розумію тяжкість скоєного мною вчинку і ще раз приношу свої вибачення, особливо Юрію Кротову. Якби не мої обставини з гаражом, я би чесно відсидів своє повне покарання, оскільки розумію всю тяжкість вчинку та не заперечую з вирішенням адміністрації.
Тому через цю ситуацію з майном прошу вас скоротити срок бану задля чесного повернення, оскільки людина яка мені його надала не винна в цій ситуації, але може постраждати втратив його. Ще раз наголошую, що після розблокування я виправлюся і подібних ситуацій більше не буде. Я все зрозумів, та ця ситуація стала для мене уроком, який змінив мене та мої вчинки.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://litter.catbox.moe/mgw1ou.png
5. Дата порушення: 14.06.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
3,174
Реакції
1,285
Бали
253
Вітаю
Вас буде оскаржено до 8 днів блокування з моменту розгляду скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі