Оскаржено Обжалування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матвій Подільський

Новий гравець
Реєстрування
27 Гру 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Олександр Джжефері
2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репицький
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA.

Хочу щиро попросити вибачення за свої слова та поведінку, через які отримав блокування. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила проєкту.

Під час ситуації мене почали провокувати та насміхатися з мого нікнейму. У той момент я не стримав емоцій і відповів образами. Я розумію, що це не є виправданням, адже потрібно було просто проігнорувати провокації або звернутися до адміністрації, а не відповідати тим самим.

Після цієї ситуації я все обдумав і зрозумів, що вчинив неправильно. Мені щиро шкода, що через свої емоції я допустив таку поведінку. Я зробив для себе висновки й більше не повторю подібної помилки.

Ukraine GTA — це проєкт, на якому мені справді подобається грати. Тут я провів багато часу, тому дуже не хотілося б втратити можливість продовжити гру через цей випадок.

Прошу вас, якщо це можливо, переглянути моє покарання та дати мені ще один шанс. Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил, не піддаватися на провокації та поводитися з повагою до інших гравців і адміністрації.

Дякую за приділений час і сподіваюся на ваше розуміння.

З повагою,
[Олександр Джжефері]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):док-ва
5. Дата порушення:хз

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,259
Реакції
5,158
Бали
253
Вітаю!

Блокування знято. Бівльше не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі