Відмовлено Обзвон СБУ Києва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
82
Реакції
25
Бали
21
Адреса
? Sofiivska Borshagivka
  1. Нікнейм адміністратора: Слідкуючий МВС, ГС держ.
  2. Особистий нікнейм: Джамал Гурський
  3. Суть скарги: Я проходив обзвон, який був 10.01.2024 о 18:00 на Лідера міста Києв. Було два кандидати: Я, та Іван Хілл. Ми пройшли співбесіду, після чого нас разом перекинули в очікування результатів, ми почекали декілька хвилин, і нам винесли вердикт: «Ніхто не пройшов обзвон, приходьте на наступний раз», я запитав, чи можуть адміністратори сказать, які були помилки, після чого отримав відповідь «Не розголошуємо цю інформацію». В мене питання, чому я, знаючи всі питання, не можу отримати відповідь, на які із цих питань я відповів вірно чи не вірно? Запитав у ГС за держ., він проігнорував. Потім написав слідкуючому за МВС, і отримав таку відповідь: скріншот нижче
    IMG_1842.png
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вище
  5. Дата походження: 10.01.2024 18:25

Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
82
Реакції
25
Бали
21
Адреса
? Sofiivska Borshagivka
Доречі, ще додам:
Я був адміністратором менше ніж пів року тому при Максимі Деревлюку, і у нас в регламенті було чітко сказано - мати докази (відео) при проведенні обзвону.

Тому, якщо вам цікаво побачити, що я маю на увазі - запросіть відкат у слідкуючих.

Олексій Безсонов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
668
Реакції
193
Бали
103
Вітаю!
Переглянувши відеодоказ який надав мені ГС Державних організацій, виношу вердикт:
Обзвон з вашої сторони пройдено не досить успішно, було достатньо допущено помилок, тому ГС Державних організацій прийняв правильне рішення.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі