Yaroslav1488
Новий гравець
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 7
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
Докази? Я там був 10 хвилин ти як ловив рибу так і ловишСмішно те, що він вимагав у мене хробаків кажучи що трейд не пройшов (не кажучи причину, тобто хотів здерти з мене ще хробаків). А я ще винен що у нього місця нема)
Він не схотів повертатись за хробаками навіть після цього
Це смішно, не виповнив умови обміну за які ми з тобою домовилися, який би він не був…Смішно те, що він вимагав у мене хробаків кажучи що трейд не пройшов (не кажучи причину, тобто хотів здерти з мене ще хробаків). А я ще винен що у нього місця нема)
Він не схотів повертатись за хробаками навіть після цього
Так само можу сказати, де докази? Покажи мені як я там стою. На твоєму скріні 30 секунд пройшло після того як ти сказав "зустрінемось на форумі"Докази? Я там був 10 хвилин ти як ловив рибу так і ловиш
Ти не схотів чекати ті 30 хв і втік. Тому це твоя провина, я не відмовлявся від трейдуТак само можу сказати, де докази? Покажи мені як я там стою. На твоєму скріні 30 секунд пройшло після того як ти сказав "зустрінемось на форумі"
Я тобі чітко написав «зустрінемось на форумі» тобто вирішить адміністрація, ти погодився, в чому питання?Ти не схотів чекати ті 30 хв і втік. Тому це твоя провина, я не відмовлявся від трейду