Розглянуто Обманули на гроші, на скін "Моторний хлопець" та на рюкзак "Адідас + 100 кг"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Астрід

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
128
Реакції
82
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Вова Фішер
  2. Особистий нікнейм: Джон Прайс
  3. Суть скарги: Особа продавал бізнес, я попросив його забронювати, але він спитав "Скільки грошей я маю на руках?" я сказав що "скоро 20 кк", після чого дана особа запропонувала кинути йому 18.5 кк, а потім через якісь термін, я йому відам повну суму. Я погодився, продав авто Ролс Ройс, відав йому скін "Моторний хлопець, та рюкзак адідас на 100 кг +" це вже було в войсі, ми з ним обговорювали що якщо відам, то сума буде менше.
    Далі було так, так як його основний акаунт був в демограні, він мав інший, сказав що для розвитку. Коли надав усі кошту йому на карту, особа сказала що зараз зайде на основу, та закине мені бізнес "Онлайн" після чого особа вийшла, як з гри, як з діскорду.
    Прошу вас, подивитися по логам дану ситуацію.
  4. Докази (скріншот/відео):тиць
  5. Дата порушення: 12.11.2025

Реєстрування
18 Лис 2023
Дописи
597
Реакції
270
Бали
68
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Вова Фішер [42571]
Отримує покарання:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі