Розглянуто Обман Арсеній Черпак

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kristal

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
6
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Даніель Алоян 226179
2. Нікнейм порушника: Арсеній Черпак 251362
3. Назва клану порушника: FALCONE
4. Суть скарги: Зустрівся з людиною на Центральному ринку, і вона запропонувала мені 800 лохини по 16 тисяч за штуку. Після цього ми пішли до машини, щоб я виклав речі, а потім поїхали до банкомата, щоб я закинув гроші.

Я переказав йому гроші на парковці, після чого почалася гра з обмінами: то він дає дерево, то скасовує обмін, а потім взагалі тікає. Після цього я, з IC-причини, вбиваю його, їду до лікарні, а він уже вийшов з гри.

Відкати спеціально не обрізані, щоб була видна вся ситуація. На них усе чітко видно.

Також сьогодні його забанили на 40 днів за обхід бану, і наразі ще висить скарга щодо обману з такої ж причини, як і в моєму випадку.

Прошу компенсувати всю суму збитків у розмірі 10 400 000 та покарати його за масові порушення правил.

Скарга іншого гравця:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Обман.412369/

Тайм Коди: Першее відео: 0:22 умови обміну,3:45 перекидаю кошти
Друге відео: вся гра с обмінами
Третє відео: 0:30 почав вбігати, 2:28 приїхав в лікарню
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6:Дата порушення:14.06.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,020
Реакції
971
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Арсеній Черпак [ID251362] отримує покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 6000 днів за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Гравець Даніель Алоян [ID226179] отримує покарання у вигляді муту терміном на 15 хв за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.6. "Флуд символами" - Заборонений флуд символами, надсилання великої кількості символів від 5, до уваги також береться ‘!!!!!!!!!’, ‘??????’, ‘))))))))’, ‘ааааааааа’, тощо. | Мут до 30 хвилин
Стосовно повернення майна зверніться будь ласка в розділ "Скарги на Адміністрацію" з проханням видачі компенсації - [Посилання]

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі