Kristal
Новий гравець
- Реєстрування
- 21 Сер 2025
- Дописи
- 6
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Даніель Алоян 226179
2. Нікнейм порушника: Арсеній Черпак 251362
3. Назва клану порушника: FALCONE
4. Суть скарги: Зустрівся з людиною на Центральному ринку, і вона запропонувала мені 800 лохини по 16 тисяч за штуку. Після цього ми пішли до машини, щоб я виклав речі, а потім поїхали до банкомата, щоб я закинув гроші.
Я переказав йому гроші на парковці, після чого почалася гра з обмінами: то він дає дерево, то скасовує обмін, а потім взагалі тікає. Після цього я, з IC-причини, вбиваю його, їду до лікарні, а він уже вийшов з гри.
Відкати спеціально не обрізані, щоб була видна вся ситуація. На них усе чітко видно.
Також сьогодні його забанили на 40 днів за обхід бану, і наразі ще висить скарга щодо обману з такої ж причини, як і в моєму випадку.
Прошу компенсувати всю суму збитків у розмірі 10 400 000 та покарати його за масові порушення правил.
Скарга іншого гравця:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Обман.412369/
Тайм Коди: Першее відео: 0:22 умови обміну,3:45 перекидаю кошти
Друге відео: вся гра с обмінами
Третє відео: 0:30 почав вбігати, 2:28 приїхав в лікарню
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6:Дата порушення:14.06.2026
2. Нікнейм порушника: Арсеній Черпак 251362
3. Назва клану порушника: FALCONE
4. Суть скарги: Зустрівся з людиною на Центральному ринку, і вона запропонувала мені 800 лохини по 16 тисяч за штуку. Після цього ми пішли до машини, щоб я виклав речі, а потім поїхали до банкомата, щоб я закинув гроші.
Я переказав йому гроші на парковці, після чого почалася гра з обмінами: то він дає дерево, то скасовує обмін, а потім взагалі тікає. Після цього я, з IC-причини, вбиваю його, їду до лікарні, а він уже вийшов з гри.
Відкати спеціально не обрізані, щоб була видна вся ситуація. На них усе чітко видно.
Також сьогодні його забанили на 40 днів за обхід бану, і наразі ще висить скарга щодо обману з такої ж причини, як і в моєму випадку.
Прошу компенсувати всю суму збитків у розмірі 10 400 000 та покарати його за масові порушення правил.
Скарга іншого гравця:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Обман.412369/
Тайм Коди: Першее відео: 0:22 умови обміну,3:45 перекидаю кошти
Друге відео: вся гра с обмінами
Третє відео: 0:30 почав вбігати, 2:28 приїхав в лікарню
5. Доказ порушення (скриншот/відео):