Відмовлено Обман "Бізнес не в Київі"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Ваш нікнейм: Данііл Козаченко
Нікнейм гравця: Софі Дика
Дата порушення: 30.07.2022
Опишіть ситуацію: Продавець бізнесу продавав бізнес "кафе" по дуже низькій ціні, і заявляв що кафе не в Київі а їй просто терміново потрібні гроші. Як виявилось... бізнес в Київі... (В мене є аптека в Київі там теж нойоб але доказів нема). Прошу видати бан за обман а мені повернути гроші (1.6міліона) і забрати бізнес
Скріншот/відео від свого обличчя:
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: Спочатку показую сповіщення "Біз не в Київі" (там роздивітся поставте на паузу) потім на запис купую цей біз і ставлю мітки і виявляєтся що в мене більше не 1 а 2 біза в Київі

Софі Дика

Козак
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
10
Бали
8
Підкажіть будь-ласка, як можна вирішити цю проблему? Мені також набрехали про місце розміщення бізнесу, я також витратила на нього свої 1,6 млн. Я навіть не знала, що то Київ, я просто туди попасти не змогла! Я продала його по тій самій вартості, по якій його і купила. Я новенька у грі, я навіть і уявити не могла, що можна купити бізнес на непрацюючій частині карти!

Данііл Козаченко

Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Софі, на майбутне: Роби докази як ти купляєш бізнес, і перед цим обов'язково домовляйся з продавцем щоб були докази на його сповіщення. Якщо вже тебе обманули - це дуже прикро і погані люде є, мені теж від цього сумно. Але не треба робити те саме з іншими бо це буде нескінченний ланцюг обману

Данііл Козаченко

Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Я міняю своє прохання - будь ласка дайте мені компенсацію за біз (сам біз звісно ж заберіть) а дівчині будь ласка дайте тимчасовий бан а не перм. як по правилах

Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
580
Реакції
155
Бали
43
Доброго дня, передав вашу скаргу на розгляд ЗГА\ГА
Очікуйте відповіді
На розгляді.

Vakula_Max

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
18
Реакції
1
Бали
3
Лол сам же продал мне бизак в киеве , могу написать тоже самое сегодня про тебя с доказательствами и тебе бан прилетит

Данііл Козаченко

Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Лол сам же продал мне бизак в киеве , могу написать тоже самое сегодня про тебя с доказательствами и тебе бан прилетит
Я тебе втирал что "он в Киеве"? Я выставляю бизнесы в Киеве на биржу, но я не пишу про них объявления в торговом чате и не пишу людям в дискорд
Тут дело не в том что "Бизнес в Киеве" как факт а в обмане что она яростно писала что бизнес НЕ в Киеве

Матвій Нечипоренкоо

Новий гравець
Реєстрування
16 Лип 2022
Дописи
21
Реакції
0
Бали
3
Я тебе втирал что "он в Киеве"? Я выставляю бизнесы в Киеве на биржу, но я не пишу про них объявления в торговом чате и не пишу людям в дискорд
Тут дело не в том что "Бизнес в Киеве" как факт а в обмане что она яростно писала что бизнес НЕ в Киеве
Ти мені только шо продали бизнес за 1.999.999 я пишу жалобу або ти мені вертаєш гроші.

Vakula_Max

Новий гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
18
Реакції
1
Бали
3
на тебя жалобу написали если что , жди бана

Данііл Козаченко

Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Vakula, жду с нетерпением. Только боюсь бана не будет ведь я не говорил ни кому что "Бизнес НЕ в киеве"...
Администрация: обращение к вам: т.к. кафе я уже продал ничего мне возвращать и забирать не надо просто дайте нарушительнице временный бан (знаю что по правилам пермач но моя личная просьба дать ей временный бан, но как делать уже на ваш розсуд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі