Зачинено Обман / Владислав Ващенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kapru3on

Новий гравець
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм гравця: Владислав Ващенко [48107]
2. Особистий нікнейм:Богдан Мадай
3. Суть скарги: Гравець обманув на б/у ринку .Запропонував пропозицію обміну по мінімальній ціні машинами , сказав що в нього мінімальна ціна продажі 2.1кк з фулл 4-5 деталями крім турбонаддува (дослівно в відео) ,нашу купив за 1.75кк . В ітозі мінімальна ціна його машини ставляє 1 892 821 грн., по деталям показано все на скріні . Повного моменту де ми з б/у ринку їдемо провіряти деталі немає так як відео знімає 2.15с , але ви можете провірити чи продавалось щось чи ні , за обман готовий відповідати . На відео також видно вкінці як інший гравець підбігає та питає де його 1.3кк , що може означати що ми не одні і не останні , після цього я зустрівся з людиною якій він перепродав наш мерс та говоре що він малого якогось на шкоду розвів (це не кидаю , просто як доповнення)
4. Особисті докази (скриншот/відео):Відео
5. Дата порушення:19.01.2023 22:36 - 22:45 (приблизно)

Вкладення

• image.png
    image.png
    1.9 Mб · Перегляди: 70
  • 0 байт · Перегляди: 13

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Вітаю Шановний гравець!Передам вашу скаргу вищому Адміністратору,очікуйте протягом 24-годин
На розгляд!

Kapru3on

Новий гравець
Реєстрування
7 Січ 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Гравець приніс вибачення та дав компенсацію .

Владислав Ващенко

Новий гравець
Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Я виьачився перед данном гравцем та дав компенсацію в розмірі 500000грн. Ми вирішили це питання я сподіваюсь на ваше розуміння я зрозумів свою помилку та більше так не буде

Владислав Ващенко

Новий гравець
Реєстрування
22 Жов 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ща раз виьачаюсь перед данном гравцем та перед усією адміністрацією та даю слово що більше такого не повтореться

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Вітаю шановні гравці!
Владислав Ващенко,я дуже радий,
що ви виправили ситуацію,але на наступний раз щоб такого не було,бо ігровий акаунт буде заблокований!

На перший раз прощаю,але майте на увазі,що обманювати на майно строго заборонено!
Владислав Ващенко,так як ви надали компенсацію,то ваш ігровий акаунт не буде заблокований!
Адміністрація робе все,щоб вам гарно гралося на проекті UKRAINE GTA
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі