Відмовлено Обман. Не дотримання умов домовленостей обміну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Придальний

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
1.Нікнейм гравця: Кирилл Саленко (125976)
2. Особистий нікнейм: Максим Придальний (81653)
3. Суть скарги: Домовились за обмін авто на бізнес (продаж авто з моєї сторони за мінімальну суму, продаж бізнесу за мінімальну суму з цим гравцем на кого скарга) В результаті продаж авто виконався а продаж бізнесу ні. На відео можна побачити що людина навмисно їхала так, щоб потрапити у лікарню щоб уникнути продажу бізнесу. Після чого на місці ДТП я почекав його деякий час, але він не повернувся. На відшкодування не чекаю але чекаю на відповідне покарання гравця. Готовий відповідати у разі обману!
4. Докази: Відео
5. Дата порушення: 25.05.2023

Останнє редагування:

Саленко Кирилл

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Я могу сказать что этот человек наговаривает и хочет обвинить меня. Во первых я ему предложил и в сразу же получил ответ от него НЕТ. Я предложил давай куплю по минималке и остаток отдам чрезе неделю. Это 2 я и сам снимал когда брал машину. И то что ты говоришь что я специально вдарялся в стены могу сказать что слабый ПК у меня лагает . И это было не напрасно .

Максим Придальний

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Я могу сказать что этот человек наговаривает и хочет обвинить меня. Во первых я ему предложил и в сразу же получил ответ от него НЕТ. Я предложил давай куплю по минималке и остаток отдам чрезе неделю. Это 2 я и сам снимал когда брал машину. И то что ты говоришь что я специально вдарялся в стены могу сказать что слабый ПК у меня лагает . И это было не напрасно .
Я у чаті перепитав умови домовленості, ти відповів «ок» тим самим підтвердив згоду на обмін. Прошу в адміністрації на це звернути увагу!

Саленко Кирилл

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1

Саленко Кирилл

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1

Максим Придальний

Новий гравець
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
В тому що ми домовлялись на обмін, а СТО про яке ти мені казав я не отримав, я б так просто машину за мінімальну ціну не продавав би.
Всі умови зафіксовані на відео. Все вирішить адміністрація, хто правий, а хто ні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі