Зачинено Обман адміністрації+ Образи мене і мого клану+ провокація в особистих.Вона є адекватною взагалі?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Володимир Новінський
2. Нікнейм порушника: Мілана Житомирська (
3. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу суворо покарати Мілану Житомирську за свідомі і систематичні провокації, вживання нецензурної лексики і образи мене і мого клану. Плюс вона свідомо обманює адміністрацію, приховучи власні провокації. Даний гравець підійшов до мене сьогодні коли я був на вокзалі Дніпра і сказала омега 200 і сьогодні на ЦР, ситуація повторилася, стояв в афк, вона підійшла щось сказала в мікрофон, а потім написала омега 200. Далі вона почала ще більше провокувати і писати викладай на форум, на форум хаха. Ми розійшлися але через деякий час, вона написала мені на форум в особисті знову провокативне питання де її скарга? Я взагалі не розумію чого вона хоче цим досягти і чи є вона адекватною взагалі. Прошу видати покарання за обман адміністрації, оскільки я їй відповів щоб вона закрила рота, а вона обізвала мене 60 літнім і цей комет вона обрізала і плюс вона ще писала пішли зустрінемось, провокуючи. Прошу її покарати за неадекватну поведінку.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:07.03.2026

Вкладення

• 1000007762.jpg
    1000007762.jpg
    1.9 Mб · Перегляди: 28

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,425
Реакції
440
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
З вашого боку мало доказів, в таких випадках ви можете ігнорувати данного гравця, та не створювати конфлікти.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі